tisdag 19 maj 2009

Varmgul

Foto: Lotten
Den här färgen som jag har målat en liten bit i vardagsrummet med valde jag ut med hjälp av tapeten.... men se så fint den passar ihop med lampskärmen! I vissa ljus ser den solgul ut och i vissa blir den mer orange.... Jag gillar den mer och mer. Idag skall jag ta mig an tapeten igen. Jag har fått upp en våd - sedan tog tapetklistret slut. Nytt klister är införskaffat så nu finns det inga ursäkter längre..... återkommer snart med en bild av resutatet!

3 kommentarer:

makiato sa...

Vad fint!

Kardemomme sa...

Heisann Lotten :)Kaspara er virkelig ikke vanskelig å snakke med..Alltid sprudlende blid og hyggelig! Og med et stort varmt hjerte! For et fantastisk herlig stoff du har fått! Det var jo helt nydelig!Syrommet ditt blir så fint og den gule veggfargen var skikkelig lekker!!
Ser du skriver at det er stille på bloggen hos deg, og slik er det hos meg også for tiden. Har lagt bloggingen til side og heller gjort andre hyggelige ting..
Denne helgen har det jo vært feiring av både nasjonaldag og melodifestival pluss et par burdager..Men ha en fin tirsdag videre Lotten! klem fra kardemomme :))

Ninas Drops sa...

Hei.
Så fantastisk fin gul farge på veggen.
Og med den lampeskjermen kan det jo ikke bli feil.
Gleder meg til å se mer av den tapeten du er på vei til å sette opp også. Da den var såååå fin.
Lykke til med resten.
Hilsen Drops