torsdag 30 juli 2009

Vintage tapet

Foto: Lotten
Den här fina tapetrullen köpte jag på en loppis på Orust när vi gjorde en liten roadtripp till Lysekil häromdagen. Visst är den fin?! Jag köpte lite andra saker oxå.... men de visar jag en annan dag!

8 kommentarer:

MissKatka sa...

Oj oj oj outstandning fin.

Re-dizain sa...

Helt underbar tapet...kanske kan vi byta några meter, den skulle passa perfekt till ett av mina skåp?
Vi var i Lysekil må-ti vi kanske har möts:)Där var jag på en loppis tisdag förmiddag och hittade lit kul.
Nu är vi inblåsta i Smögen hamn men eventuellt fortsätter mot Hunnebostrand imorgon.Hoppas på en vindstilla, regnfri och solig augusti:) Kram

Kristina / Vackra drömmar och idéer sa...

wow! fantastisk!!

Sanna sa...

Åhh vilken underbar rulle du hittat, förstår att du är nöjd =) Och jag är bara såååå nöjd med min tapet som kom idag =) Underbar! Tusen tack! =)
Kraaaam
Sanna

Sanna sa...

Kul att du gillade mina broscher och filt =) Kanske du vill byta en brosch mot en liten bit utav ditt senaste tapetfynd? ;) Jag virkar i den färg som passar dig bäst i så fall =)
Kraaaaam
Sanna

Tant Grön sa...

Jag har varit så avis på alla bloggare som lyckats hitta superbilliga gamla tapeter på loppis, alla jag hittat har varit beiga och enfärgade, inte ett mönster på så långt ögat kan nå. Men, nu, så äntligen har turen vänt, jag hittade en tapet som jag misstänker är från 70-talet för bara en tia på Erikshjälpen i Filipstad i helgen, dock inte lika tjusigt som din, men ändå, jag är glad :-)

Krickelin-Krickelin sa...

Kors så läcker, helt underbar!

Anonym sa...

Åhh...den där tapeten hade jag i mitt rum i sommar-stugan när jag var liten! Men i rosa!
Nostalgi....
Kram Sofia, Norrbotten