fredag 31 juli 2009

Sommarbukett från trädgården

Foto: Lotten
Igår slog den omskrivna regnstormen till mot västkusten. Så det blev mest inneaktiviteter för oss. När middagsbestyren var i full gång i vårt högst temporära kök gick jag ut i trädgården och klippte ett par Ranuncklar och ställde i en kanna. Visst är dom fina?!
Hantverkaren skall komma igen på måndag. Skall bli spännande att se vad han tänker göra för att fixa till sina snesågade bänkskivor.... Någon yrkesstolthet måste han ändå ha tycker man. Tills dess skall vi fixa lite småsaker i köket..... Vi har nu passerat två månader utan kök. Längtar såå tills vatten och el är inkopplat ;-)
Ha en bra helg allihop! Jag återkommer snart med lite bilder på mina senaste fynd hoppas jag.

4 kommentarer:

Re-dizain sa...

Lyckliga dig som har ranuncklar i trägården! Dom är så fina och jag lyckas inte med dessa varken som kruk- eller snittblomma! Dom blir ledsna hos mig efter några timmar!
Idag har vädret blivit något bättre så vi lämnar Smögen och är är på väg norrut:)
Kram!

Kaspara sa...

God morgen, Lotten!
Tenk, har du ranukler i tregården!!Kan ikke huske jeg har sett ranukler i noen hager før jeg. Det er en av mine favorittblomster, og buketten du plukket inn var jo virkelig glad og flott.
En ny tapet på loppis! Det er drømmen å gå på tapetruller på loppis, men har enda til gode å gjøre det. Så gøy å finne det! Hva skal du gjøre med den tro?
Så dere har fått regnværet nå. I går hadde vi stor sommerfest i utestua, og dagen før og på formiddagen i går regnet det og var grusom blåst. Så da gjestene steg inn porten strålte sola. Herlig! Vi har hatt flaks i 7 år nå på den store sommerfesten vår.
Ungene har sovet over hos nabo og bestekompis og er enda ikke kommet hjem. De hadde kosedyrfest i går kveld, spist taco og så på film.
Kjenner jeg er litt trøtt etter gårsdagen, så det blir nok en rolig dag og en tidlig kveld.
Ha en god dag på landet, Lotten!
Klemmer fra Kaspara

sinnlighet sa...

Herrgud tjejen, hur gör Du för att odla ranunkler? Vilken underbar blogg Du har! Mina komplimanger!!

Agneta & Österlen

Maria sa...

Ranukler er så fine synes jeg også. Rigtig eventyrblomster i mine øjne :-)

Selvom du har set jeg har mortaget pakken fra din på min blog, MÅ jeg bare sige dig endnu engang tak for byttehandelen. jeg er sååååå fornøjet, og glad for pakken. FL er jo et helt herligt blad, det MÅ jeg altså finde en forhandler af her i DK. Pungen er allerede i brug, og tapetbiderne har jeg planer for. Tusind tak.

Håber det går okay ved dig, ser ud til du har fået lidt glæde igen.

Ha en rigtig god weekend.

KLEM Maria.