lördag 1 augusti 2009

Nyheter i tyghyllan...Foto: Lotten
Har fotat ett par av tygerna som flyttat in i tyghyllan på sistone. Längst upp ser ni en nyhet från ellos som jag inte kunde motstå. De andra är loppisfyndade tyger varav de två nedersta är påslakan. Jag hatar när tygerna stinker unket och lite fukt/mögel. Det gjorde de två påslakanen. Men efter två veckor på balkongen och en kur i ättika så luktar dom nu fräscht igen ;-)

11 kommentarer:

sygryn sa...

Vilka fina!

Hur gör du när du badar dem i ättika? Hur mycket? mvh Malin

Lotten sa...

Sygryn - Jag hittade ett recept på nätet. Det var en matsked ättika i en hink med varmt vatten. Låt ligga ett par timmar. (Jag lät det ligga över natten) Tvätta sedan i maskinen som vanligt!

Kristina / Vackra drömmar och idéer sa...

Vilka härliga tyger! Är också förtjust i att fynda tyg på loppis.. Så det brukar bli någon liten tygbit varje gång man har varit ut på tur =) min käre sambo blir galen ibland, men det är det värt hahaha.. Kram/Kristina

Annabell sa...

Verkligen fina tyger! Vad fint du har gjort på din blogg! Hur gör man?

Maria sa...

Superfina tygfynd! Trodde först att det översta också var ett vintage. Ett mönster som verkligen passar dig Lotten!

Kaspara sa...

God kveld, Lotten!
Tusen takk for søt kommentar, snille deg!
Nye stoffer, ser man det! Jeg likte aller best det øverste og det med John Blund på. Det er så herlig og inspirerende å ha nye stoffer å sy av. Jeg sniker meg innom arbeidsrommet litt innimellom. Hele familien har jo fri, så det passer ikke så godt at jeg setter meg alene ved symaskinen. Her regner det, og slettes ikke noe sommervær.
Tidligere i dag var det oppholdsvær, og da var vi og fisket, men fikk null fisk, dessverre. Fjordene er tomme for fisk virker det som.
Ha en god kveld, Lotten! Klemmer fra kaspara

Helena sa...

Jag skulle fråga samma sak som Sygryn! Vilket smart råd! John Blund mönstret är så gulligt tycker jag.... Men svårt att få tag på... Har du fått ordning på lukten på din tapet? Kan tänka mig att det är besvärligare...
Kram Helena

Matilda K sa...

Söta tyger du visar!
Det var inte farligt dyrt med frakten från England tycker jag (har inte hittat ngn ÅF i Sverige tyvärr) Själva tapeterna är billigare än många andra märken dessutom! Jag är väl lite yrkesskadad dock. Cowboytapeten är superläcker!
Kram
Matilda

Karin sa...

Jag har också blivit dålig på att kommentera andras bloggar, tiden räcker inte till! Men här kikar jag ofta in ändå.

Therese sa...

Vilka underbara tyger! Det första tyget har jag sytt gardiner och draperier till flickornas rum av, så fint!
Ha det gott!

Tant Grön sa...

Härliga tyger du hittat. Jag blev också sugen på det blommiga ellostyget och även det med skog och ugglor på gillade jag, men än har jag inte slagit till, hi, hi

Ha en trevlig helg!

Kram Tanten