söndag 27 september 2009

Målad järnsäng...Vilket underbart rum... vilken underbar säng! På landet har vi ett antal liknande järsängar... allihop målade i vitt eller svart. Häromdagen såg jag en annonsbild från Gudrun Sjöden där hon hade precis en sådan järnsäng - målad i gräsgrönt. Lovely! Jag funderar starkt på att måla en av sängarna på landet i nån fin färg.... Bilden ovanför är lånad från www.countrystyle.com.au/ Kolla in den tapetserade väggen.... Hur fin är inte den då...? Bilden nedan hittade jag i min inspirationsmapp.... jag tror att den kommer från någon tidning. Återkommer snart med fler före-efter bilder.

6 kommentarer:

Re-dizain sa...

Järnsängar är något speciellt, ja! Jag har två st som mina stora tjejer använde då dom bodde hemma och nu väntar dom tills Noa blivit sto nog. Vi har en i vitt och en i svart men håller med att en riktig färgsklick hade passat ännu bättre.

sofia sa...

ååh vilka härliga sovrum. där vill jag gå och lägga mig. i helgen sprayade jag en golvlampa gräsgrön. nu väntar bara skärmen på att få sig en omgång nytt tyg. du har en jättehärlig blogg!

Lycke sa...

Åh..YES dessa bilder är HELT underbara!!!!!!!
Provade gå in på länken men fann dem dock inte!! Visste inte var jag skulle gå vidare! vad du är duktig på hitta fina sidor, hur gör du?!? Söker du bara på google?

Kramisar Lycke

Retro Elephant sa...

Spännande!

//Lina

Tant Grön sa...

Jätteläcker tapetvägg!

r e b e c k a sa...

underbart, måste jag kolla in!