söndag 4 oktober 2009

Fixat barnens rum på landet




Foto: Lotten




Kudden jag sydde häromdagen hamnade på lillemannens säng på landet ihop med en stor kudde från "H&M home". Överkastet är en filt oxå från H&M. Prylhyllorna på väggen är äntligen klara... Den gula påbörjade jag i maj och har sedan dess legat som ett "UFO" (UnFinnished Project) Den blå köpte jag för 25 kronor på loppis för ett par veckor sedan. I fredags förmiddag limmade jag dit alla tapetbitar och kunde ta med dem ut till landet....



Foto: Lotten




Barnens rum på landet är inrymt i en gammal garderob. Under heltäckningsmattan är ett jättefint brädgolv som någon gång kanske kommer att målas ;-) De vita skåpet var förut avlutat likaså kanten på sängen - de har båda blivit vitmålade! Vilken skillnad med lite vit färg. Gunghästen är min pappas som han hade när han var liten.




Foto: Lotten




Tallrikshyllan köpte jag på Myrorna för någon vecka sedan. 40 kronor kostade den. Efter ett par lager vitfärg blev den så här fin. Den engelska skolplanschen köpte min mamma på Tradera för ett par år sedan. Detta är alltså min stora killes säng.... Den är platsbyggd i en nisch och är jättemysig att ligga i ;-)



Foto: Lotten
Barnens rum ligger innanför mitt rum... så de små kan inte smyga sig förbi mig. Min säng har fått en ny sängkappa (som behöver strykas ;-) )
Ikväll är det dags för jobb igen.... ha en skön söndag!

17 kommentarer:

Välkommen! sa...

åh! jättefint!
själv letar jag som besatt efter prylhyllor på loppis, för att göra om till likande hyllor som du gjort, men hittar nada! men d är väl så, det man letar hittar man aldrig! ;)

Sara sa...

Så himla myssiga rum, underbart snyggt med alla färger...

BlandetLoft sa...

for noen herlige barnerom!!! WOW.. Veldig fint!

Hilsen BlandetLoft

Marianne sa...

Prylhyllorna är jättefina! Vill också ha! :-)

DoreDoris sa...

Superfint!

I Veras hus sa...

Fint fint fint.
Har några ggr gått förbi små prylhyllor, men inte kastat mer än en blick.Sen bloggas det runt om dem och alla vill ha, så även jag!

Maria sa...

SÅ fint ni har det på landet!
Gillar alla fina detaljer.

Och skåpet nedan! Vilken pärla! Jag har haft planer på att måla lillans garderob rosa inuti, men ork och lust har inte infunnit sig ännu...

Lotta Sultan sa...

vad fint dom får, barnen. du är så duktig

Lycke sa...

Kanonsupermysigt ni fått det i stugan...gillade typen av säng och färgerna så mycket..mmm...
Tapeterna kommer säkert imorgon..

Kramis Lycke

dagenskreativa sa...

Vad fint du gjort:)
Önskar dig en trevlig kommande vecka!
Kram Anna

Minmill sa...

Dette kaller jeg ögongodis bilder. Så flink du er til å stelle og få det til å se fint ut. Liker dine krafige farger og sammentsetninger. Herlig, Lotten. Det må være bra å komme ut på landet og inn i disse herlige soverommene.

Sanna sa...

Superfint du har fått till det, ljust och härligt med färgklickar här och där..perfekt inspiration till minstingens ev blivande rum.. =)
Förstår inte varför det är så svårt för folk att hitta dessa prylhyllor, jag har fått fatt i en hel massa..till och med fixar till dom och säljer målad och klar i butik nu ju..men det kanske är lite olika runt i landet..hmm..
Hoppas du får en fin vecka gumman!
Kraaaam
Sanna

Brigg sa...

Oj for noen nydelige rom!! og fantastisk flott seng på det øverste bildet!!

Nå må jeg løpe til barnehagen..heidå:-)

hatte och matte sa...

Prylhyllan kommer jag garanterat att härma! Så himla fint, och smart förvaring till alla småprylar som bara måste sparas.
Vilket härligt lantställe, jag är avis.

Ylva sa...

Men vad vansinnigt fint!! Den höga sängen i metall ser underbar ut. Och prylhyllorna är suveräna, måste försöka göra något liknande så snart jag får möjlighet.

r e b e c k a sa...

sååå snyggt och enkelt!

rino sa...

schyst med tapet i hyllorna.
Jag kallar dom där för smurfhyllor och barnen har också smurfar i sina:-) Min egna hylla är rosa men när jag ser dina blir jag sugen på gult