fredag 2 oktober 2009

Trevlig helg....

Bild från:
http://www.flickr.com/photos/xtmoveis/3951196017/

Redan helg igen? Skönt! Idag åker jag och lillemann ut till landet. Storebror får vara kvar med pappa i stan för han skall på ett spännande kalas ute i skärgården och åka RIB-båt!
Hoppas att jag kan visa lite bilder efter helgen på saker jag fixat ute på landet.... Nu skall jag sätta mig och sy lite tänkte jag. Ha det gött!

PS. bilden ovan fanns i min inspirationsmapp... tyvärr kommer jag inte ihåg vart jag har hittat den. Någon som känner igen den? Hojta då så kan jag länka.... Visst är skåpet underbart! Vilken härlig färgkombination! I like ;-)

9 kommentarer:

m a r i a k o d e n sa...

Coolt skåp! Vill ha!!! =)

Matilda K sa...

Jag vill också ha! UNDERBART : )
trevlig helg!
Matilda

Sanna sa...

Superläckert skåp alltså! Love it! =)
SV: Det är härligt när man har riktig pyssellust, min har varit bortblåst några dagar..men nu verkar det som om det sakta men säkert börjar återvända =) hihi..
Bara älskar gamla smycken, dom är ju oftast mer välgjorda än nytillverkat =)
Hoppas du får en underbar helg!
Kraaaaam
Sanna

Lycke sa...

UUnnderbart skåp!!! Känner dock inte igen var det kommer ifrån!
Ja jag hoppas du får paketet idag, men visst är det härligt att längta!!! Vill också hinna sy nån gång, men det är hela tiden annat att joxa med, hehe...

Härlig helg till dig vännen, Lycke

Ylva sa...

Vilket fint skåp! Jag blir alltid glad av att se när folk vågar lite mer vad gäller färger. Själv är jag inte så modig men jobbar på't..

Persilja sa...

Vad fint!!!! Gult och rosa kommer alltid att vara Pippi Långstrump för mig. Annika hade rosa byxor och gul tröja eller om det var tvärtom och hela stämningen i filmerna med Inger Nilsson är rosa/gul.
Ang min dumma länk, skit i den. Du känner ju mig, uppdaterar nästan 100%säkert dagligen...! :D

Stine/lutterlagkage sa...

Hej
Fin blog, du har! Fandt den via Minmill som skrev om min nye butik og genkendte straks skabet! Det er fra super søde og talentfulde Graca Paz fra portugal, og du finder det her: http://www.flickr.com/photos/xtmoveis/3951196017/
Trevlig helg!

Elin sa...

Precis ett sådant skåp jag vill ha! Försöker att övertyga min sambo med att vi behöver JUST ett sånt skåp som jag kan måla i gult. Men han tycker det ser för tungt ut att bära upp på 4:e våningen...

hatte och matte sa...

Jättefint skåp, känner dock inte igen det! Smart med inspirationsmapp, kanske man skulle ha!