tisdag 20 oktober 2009

Loppisfynd från Östergötland

Foto: Lotten
Den här fina sjalen hittade jag på loppis i Linköping för ynka 25 kronor. Som hittat tycker jag. Jag skal ha den över axlarna när jag ser på TV eller virkar.... Jag hittade lite andra saker oxå.... som en prylhylla, broderier och små tygbitar.

7 kommentarer:

Tant Grön sa...

Tjusigt och billigt, men sen är det ju så att vi har de bästa loppisarna här också, hi, hi. AJg har iofs aldrig varit på en loppis i Linping, men nu när jag läser där kanske det kommer att bli av. Jag skulle iaf vilja besöka Myrorna där, de säger, de som vet att det är billigare där än i Norrping.

Kaspara sa...

Hei Lotten!
ja, det var ikke stort i timebetaling for det fine sjalet! Du er jammen litt av en kløpper til gode bruktfunn! Jeg drømmer om å vandre i bruktbutikker i din fine by!!! Drømmer om den på Radiotorget og Holmens og alle andre...sukk!
Far i huset strålte da jeg fortalte om verdenskartet. "jammen vi skal vel reise til Gøteborg en tur bare jeg er ferdig med jobbinga" var svaret og kartet synes han hørtes SÅ spennende ut!
Han elsker kartverk akkurat som meg.
Denne gangen velger vi nok Hotell Europa, siden det har svømmebasseng. Gutta ville like å gå en tur i bassenget på ettermiddagene/kvelden.
Ha en fin kveld, Lotten! Klem fra Kaspara

hatte och matte sa...

Fin sjal/filt! Vad fina skärbrädorna är också!

SavanneTreet sa...

Det var et vakkert sjal! Bestemorruter er et av mine favorittmønstre.
Heldige du! =)
M

Kardemomme sa...

Så nydelig sjal du har funnet på loppis!!! Og til den prisen!!
Det kaller jeg kupp!! Det er så gøy å se hva folk rundt omkring i blogglandia finner på loppis og tærne krøller seg i glede når jeg ser noe fint :))
Så smart å ha tilskjærer til lappene. Det må jeg sjekke ut jeg også! Sitter her og planlegger en lappepute og det er et ork å klippe til disse lappene og sørge for at de blir like store.
Men med kniv og skjærebrett blir det sikkert enklere og raskere! Smart! ha en fin dag videre! Klemmer fra Kardemomme :))

Krickelin-Krickelin sa...

25 spänn!!! Inte klokt, vilket fynd. Grattis.

Simon sa...

Jag bor i Linköping! Linköping och Norrköping har dom sämsta loppisarna! För det första är det överpris på det mesta för det andra om man ska hitta något så måste man köa runt en timme innan dom öppnar...