onsdag 21 oktober 2009

Mitt Pippi-skåp

Foto: Lotten
Det här skåpet som står i källaren utanför syrummet är ett riktigt Pippi Långstrump skåp tycker jag. Det är jättestort och rymmer massor. Man kan lägga saker där som försvinner.... och hitta andra saker som man trodde hade försvunnit ;-)
Min önskan är att fylla hyllorna med korgar från Rice..... men eftersom det är lite kostsamt att köpa sådana så tar jag det pö om pö.
Imorgon drar vi till landet efter skolan för höstlov. På fredag skall vi ha urnsättning av mamma. Jag tar givetvis med mig lite pyssel till landet så jag inte sitter sysslolös....

8 kommentarer:

mammagumman sa...

Vilket fint skåp. Hoppas ni får ett skönt höstlov. Fast det låter sorgligt med din mamma. / Anna

erry sa...

Finfint! Ett sånt skåp skulle man ha... Jag har så mycket grejer överallt!

Hoppas på att du hakar på min utmaning med samlingar! :)

Ha ett härligt höstlov och hoppas att urnsättningen blir fin.

Kram!

Re-dizain sa...

mmmmmmmm....Jättefint och färgglatt, och så funktionell på köpet...kan det bli bättre.
paketet har kommit...kanske , kanske imorgon fixar jag det:)
kram

Kardemomme sa...

For et nydelig skap Lotten! Skjønner hvorfor du kaller det for et Pippiskap :))Du har jo mange fine fargesterke og herlig kurver og sånne kan jeg ikke få nok av heller. Håper alltid at det skal dukke opp noe på loppemarkedene men det er jo ikke så mange som gir fra seg sånne. Herlig med høstferie men trist det med moren din! Håper likevel at du og familien får en flott høstferie uten for mange tunge tanker..
Og håper dere får fint vær..her er det trist og grått i dag! Klemmer fra Kardemomme :)))

Ylva sa...

jag blir avis på alla dina rullar längst ner! Jag vill också ha en massa läckra rullar med tapet- el annat papper. Sen vill jag ha ett bra ställe att förvara dem också...

Lycke sa...

Å, så du har också pippi i ditt hem, hihi...! Ja det var lite pippi över det - och alltså supermysigt det där skåpet!!! Hann inte förbi tygaffären idag, men imorgon ska det bli, och då skickar jag också!!!!!! Hade besök av Susanne hela dagen nästan, idag och det var supermysigt!!!
Härliga stugdar på dig!

Kramis Lycke

Veras hem sa...

Fint fint som alltid hos dig:)

Hoppas ert höstlov blir skönt och att det blir en fin urnsättning.
Ska själv besöka min mammas grav nu i helgen då jag åker till Dalarna. Fint men sorgligt.

Många kramar till dig!

hatte och matte sa...

Korgarna från RICE är underbara! Jag satt och låtsasbeställde sånna igår. Det är så vi studenter får göra, klicka och lägga i varukorgen och låtsas. =)