söndag 1 november 2009

1:a försöket


Foto:Lotten
Jag var ju tvungen att göra ett försök att sy Cath Kidston väskan. Men jag vågade inte sy i det medföljande tyget om det skulle bli något fel. Så det blev en gammal loppisfyndad Almedalsduk som fick slaktas istället. Väskan blev mycket mindre än jag trodde och bandet skall jag nog inte göra fullt så brett nästa gång. Annars är jag rätt så nöjd faktiskt. Knapparna kommer från en gammal jacka jag hade i tonåren.... två knapphål så jag kan reglera längden. Nu åker vi in till stan igen.... dags att jobba första natten efter nio lediga nätter. Kanske får jag vaccinationen på jobbet med ;-)

Foto: Lotten


9 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så läcker - kommer att bli ännu finare i Kate tyget och med smalare band som du sa.


Kika in till mig - jag har en tävling på gång.

En ljuvlig Kyrkokandelaber som kan bli din.

Kram Maud

Susanne sa...

Jätte fin ----- super läcker och en väska som har tonårs minnen är väl underbar.. fördelen med bredare axel rem är att om man fyller väskan blir det bekvämare att bära den... och den kan inte vika sig lika snabbt om den är bredare....

Sanna sa...

Väskan ser ut att ha blivit superfin! =)
Hoppas du får en bra vecka!
Kraaaaaam
Sanna

Retro Elephant sa...

Jag tycker den blev kanonfin!

//Lina

Minmill sa...

Hei Lotten. Jeg har sendt deg en mail med oppskriften på blogg layout. Så gøy å se bilde av deg. Godt vi kan stå fram og vise oss. Litt morsommere når man vet hvordan den i andre enden ser ut. :))

Johanna o Hanna sa...

Hej.
Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.
Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?
När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.
Vem ansvarar för att köpet går igenom?
När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.
Kostnader
Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på hantverksmarknaden@gmail.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.
Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.
Varma hälsningar
Hanna och Johanna

Victoria sa...

Vilken fin väska, jag tycker nog nästan den är snyggare i ditt eget tyg - gillar den breda axelremen. Du är så flitigt Lotten! Kram Victoria

Kullan Pullan sa...

Vilket läckert tyg! Barndomsminnen för mej:)
Kram Paula

hatte och matte sa...

Så fin den blev och på första försöket!