måndag 2 november 2009

Problem med bildöverföringSom ni ser har jag ändrat lite på bloggen... inga drastiska förändringar men jag ville ha stora bilder och det hoppas jag att jag får nu.Det är goa Minimill som har hjälpt mig med layouten, Tack!
 Jag har problem med bildöverföringen.... vi håller på att bli trådlösa här hemma äntligen! Men min stationära dator där alla bilder ligger vill inte ansluta sig till det trådlösa nätverket.... Tröttsam teknik.
Denna veckan har jag lovat min stora kille att han skall få ett större skrivbord... så det blir lite fixande i hans rum. Ett besök på IKEA är inplanerat senare i veckan... alltid trevligt.
Tyget på bilden ovan köpte jag på Tradera... Jag blev såå lycklig när jag såg att jag vann auktionen. Det är tänkt att bli ett par kuddar till sovrummet som står på tur att fixas. Längtar tills jag får hem det...

7 kommentarer:

makiato sa...

Vad snyggt det blev med förstoringen på bloggen! Hoppas det löser sig med det tekniska nu...finns inget värre än sådant trassel.
Tyget var ju jättefint!

Lycke sa...

Ja, hihi...håller på med någon slags prototyp nu, så vi får se när jag töras visa...tror det blir imorgon dag...meeep!!!
Så du håller också på och grejar på tradera - det är ju fullkomligt livsfarligt för börsen, ojoj, så jag har lite ångest när vi ska göra räkningarna ikväll, men det gick inte att stå emot - visar senare!!!

Ja, mässan var verkligen bra i år, men även mycket krafs förstås, men däremellan...mmm..., nä, nu måste jag kolla vad mer du grejat med!

Kramis Lycke

Lycke sa...

oh, glömde säga vad fint det blev!!! Har ju också fixat o trixat med bloggen i det senaste - och det är så skönt få lite större på en del bilder - du får gärna fråga mig med om det är nåt - fick så god hjälp av Maria (Jag blommar )

Kramis Lycke

Re-dizain sa...

hahahah...det var nära att jag bjöd på auktionen men då läste jag att högsta budgivare var lotten och då backade jag...denna gång och inte lovar göra det framöver hihi...Ha en bra kväll!

Minmill sa...

Hei Lotten tott!! :) Dette ble jo riktig så bra. Nå er det bare bildene som må justeres opp litt når nye innlegg kommer. Håper dine dataproblemer bli løst og at din data vil være trådløs...

I kveld har jeg dillet og dallet og justert på bredden på bloggen. Tror aldri jeg blir fornøyd, men ett sted må jeg sette en strek, og bli ferdig. Nå skjønner jeg iallefall hvordan breddejusteringer fungerer.

Ha en flott kveld Lotten. Klem Minmill

Kardemomme sa...

Hei Lotten :))Den gule hjemmesydde veska di ble jo søren meg finere enn den fra ctah Kidston!!
Jeg likte stoffet supergodt!!
Jeg har også lyst til å forsøke å sy en annerledes veske snart..
har bare sydd enkle nett men nå vil jeg ha noe med flapp over..
Ser at du også har forstørret bloggen og jeg sliter faktsik med å få det til..Legger inn alle tall men noe blir galt når jeg publiserer så jeg får vente til jeg har bedre tid før jeg forsøker på nytt! Ha en fin dag videre! Klem fra Kardemomme :))

erry sa...

åååh vilket tyg, förstår att du är glad över det!!! Själv försöker jag undvika Tradera just nu, har satt ett litet köpstopp på mig själv.

Tråkigt att bildöverföringen inte funkar, ser fram emot nya inlägg från dig :)

Ha det gott! kram ^_^