tisdag 3 november 2009

Skön halsduk


Foto: Lotten

Jag beställde en halsduk från re-dizain för ett tag sedan. Tygerna är mina egna. Fodret är gjort av ett par gamla leggings från Kenzo som jag gillar mönstret på och yttertyget är den mjukaste plych (stavas det så?) Halsduken är en riktig favorit och är flitigt använd kan jag säga.... Har du ingen fin halsduk gå in på Safijas sida och beställ en egen ;-)
Jag fick min vaccination på jobbet i söndagskväll och jisses vad dålig jag var igår. Vaknade med bultande huvud och feberfrossa - Inget kul alls! På kvällen tilltog det med värk i ryggen och över bröstet... för att inte tala om injektionsstället! Men nu är jag iallafall impregnerad så det känns ok. Hoppas att barnen får snart oxå.... Min lilleman har förkylningskrupp och behöver inhalera diverse mediciner när han är sjuk så där känns det angeläget att vaccinera.
Jag har fortfarande inte löst bildöverföringen till datan så jag får vänta ett tag till... Har annars lite blogginlägg på lut bara jag kan få över bilderna.... Tålamod!

4 kommentarer:

Re-dizain sa...

Jag hade helst sett halsduken när du har den på dig:) Jag gillar ditt tygval och re-design (äkta re-dizain)..
Gud vad Minimill smittat oss i bloggvärlden...jag har suttit i timmar och grejat med bloggen. Det har blivit mycket finare hos dig tycker jag..
Vaccinationen ja....jag funderar på att hoppa den.

I Veras hus sa...

Fint blev det på bloggen. Såå tråkigt när allt inte funkar som det ska bara...
Vi tog sprutor allihopa idag utom äldsta sonen(som var på träning) och jag frågade om det är vanligt med feber och så efteråt eftersom jag vet att du blev dålig och svaret var ja. Får se nu då hur vi kommer må de närmaste 3 dagarna som det kunde bli några biverkningar... Stackare där...

/Kram

Lycke sa...

Tålamod är en fiskares bäste vän....vet du!!! Tycker den blev jättemysig halsduken!!! Tack för dina go ord om min virkning!!! Får se vad det blir av den...har faktiskt startat flera virkningsprojekt samtidigt...så det kan ju ta lite tid, hihi...

Kramisar Lycke

Randiga Tråden sa...

Jag ser ingen sladdhärva, utan ett underbart E. Själv tog jag vaccinet igår och mår toppen bra.