onsdag 4 november 2009

"E" äntligen på plats


Foto: Lotten

Äntligen fick jag över mina bilder till laptopen iallafall. Inget fixande med bilderna här..... så det får bli som det blir. Åhh vad jag önskar att jag hade en ordentlig kamera och kunskapen om att ta bra bilder. Jag får skriva en önskelista till tomten... Undrar om han ens läser brev från snart 40-åringar?
Igår fick jag så äntligen spikat upp mitt enorma "E" på väggen. Jag hoppas att det sitter..... Titta inte på sladdhärvor och röran på bilden ;-) Koncentrera er på bokstaven....

Idag skall jag göra en del ärenden.... Sviterna av svin-vaccinet har i stort sett gått över. Det enda jag känner är en liten molande värk i korsryggen och över injektionsstället. Jag är nästan bra med andra ord ;-)

13 kommentarer:

Kattching sa...

det blev ju riktigt snyggt med E.et!

agata sa...

Åh, vilken ljuvlig bokstav! Var hittar man såna? Det är så mycket roligare med lite genuina saker istället för allt nytillverkat.

Jo sa...

Så snyggt! Det kan man säga är en riktig inredningsbokstav, i motsats till de i papp man kan köpa på Panduro... ;)

med nål och tråd sa...

E-ntligen, v-E-ldans E-legant och unikt.

hihi

Minmill sa...

Vanvittig kult, Lotten. Utrolig flott med den store E bokstaven på veggen. Jeg synes du er flink til å ta bilder jeg. Kan anbefale deg å bruke Picasa, gratisprogram, til å beskjære og lysne bildene med.

Loppan Lorum sa...

Å så avis jag är på den där bokstaven! jag lyckas aldrig tajma in när de monterar ner neonskyltar för att slänga. Uptäcker det alltid en dag för sent... Men jag fortsätter hålla utkik!

r e b e c k a sa...

så snyggt!

Lycke sa...

E:et blev kanonersfint!!!! Bland de bästa bokstäverna jag sett faktiskt - ser lite halverst gammaldags ut sådär...och jag är egentligen ingen fan över bokstäver - så det är en komplimang!!!
Tack igen för dina goa ord om min virkning...jobbar på detta och tycker det är vansinnigt kul!!!!!!!

Kramhögar Lycke

Re-dizain sa...

jättemysig hörna...och så ballt med den stora bokstaven...angående bilder så tycker jag att du är rätt bra på det:)Skönt att biverkningarna är nästan borta och tack för dina ord, jag kanske tar vacc. i af..
Kram

Sanna sa...

Åh va snyggt det blev, bara älskar din stora bokstav..önskar att jag kunde komma över en liknande =)
Härliga bilder från ditt skaparrum..min ateelje är allt annat än redo att visas upp för världen så det får vänta.. =)
SV: Fanns ett till där men det var skadat, vitt med röda hjärtan.. =)
Mmm skall försöka komma igång med dörrskylten så snart som möjligt =)
Kraaaaam
Sanna

erry sa...

Wow vad snyggt! Ett E skulle passa mig utmärkt :) Hoppas jag också hittar ett en vacker dag..

Johanna.B sa...

Va coolt det blev! Lite avis är jag faktiskt, men när jag tänker efter tror jag inte att jag skulle ha någon bra plats för en sådan prydnad! Men det är verkligen jättefint!

Kram
/Johanna

Ylva sa...

snyggt! är mycket svag för sådana här lite mera udda bokstäver.