onsdag 25 november 2009

Hittat på nätetNär jag surfade runt på Blocket häromdagen så hittade jag den här soffan.... ser ju rätt sjabbig och sliten ut. Inget att dregla över.... MEN kolla tyget! Ett tyg designat av marjatta-metsovaara som måste ha varit hur fiint som helst när det var nytt. Åhh om man kunde fått se hur den här soffan såg ut då den var ny. Bilden är från BlocketSvag som jag är för Bambis så som majoriteten inom bloggvärlden oxå är.... så föll jag givetvis pladask för dom här bokstöden jag hittade på Etsy Men jag la band på mig och avstod från köp.... lite på grund av att jag inte har någon plats för dem överhuvudtaget ;-)

8 kommentarer:

fingerspitz sa...

På vår favoritloppis hade de ett så fint rådjur när jag var där sist. Har inte heller plats för några rådjurskulpturer men jag har tänkt det ett par gånger den senaste veckan. Hoppas nästan att det är sålt nu.

Tant Grön sa...

Åh vilka grejer du hittat. Funderar lite över kvaliten på bilden, soffan kanske inte alls är så sjabbig utan det kasnke är bilden som är dålig, men det kanske bara är önsketänkande, hi, hi. Bokstöden var ju fantastiskt gulliga, det är synd att man inte hade ett hus sompejkens guldbyxor fast tvärtom liksom :-)

erry sa...

Ja, det är nog bland annat du som fått mig att börja gilla den varma färgskalan! :)

Härlig soffa, Tampella-tyget är ju fantastiskt och man kan ju som Tant Grön hoppas att det är bilden som är sjaskig och inte soffan ;)

PS.Längtar efter att få se den underbara tapeten uppsatt i ert sovrum, det kommer bli sååå fint! Skulle du få någon liten bit över så vet du att jag är intresserad av att köpa, men kanske har du redan en kö med spekulanter. Hihi.

Kaspara sa...

Heisan Lotten!
Ja, det stoffet har nok vært vakkert i sin ungdom! jeg kan også like stoffer som er litt bleket av solen og tidens tann.
Så herlig ditt Ikea-bidrag var, Lotten! Effektfullt!
Den røde bumlingen er helt, helt herlig! Forøvrig forbinder jeg farven rødt veldig med deg.
Nå er øreverken på minstemann borte, men vi er ganske stuptrøtte begge to. Jeg har kilet han på ryggen i hele natt for å avlede smerten, og vi to har campert sammen i ektesenga, mens far i huset tok minstemanns rom.
Nå venter vi på eldstemann skal komme hjem fra skolen. Vi har hvilt litt på sofaen begge to etter at han slo meg i yatzy to ganger!
Vi har ikke helt full oversikt over hvilken helg vi inntar Gøteborg faktisk. Far i huset måtte på et møte den fredagen vi hade tenkt til å reise tidlig. Kanskje vi reiser hjem på mandag i stedet den helgen eller tar neste helg.
Ha en glad dag! Så herlig å ha en stor samling Marimekko-stoffer forøvrig!
Klem fra Kaspara

Lisa sa...

Tack va söt du är :)
Älskar verkligen bokstöden! Soffan är grym, såg nåt likande på 2hand med det tyget men det va i helt fel färger för falla mig på läppen. Hoppas du får de där bambi stöden, de är ju urläckra!

Krickelin-Krickelin sa...

Soffan är underbar, synd på solkigheten bara.

Susanne sa...

ja den soffan har nog varit en juvel en gång :)

Re-dizain sa...

Jag älskar tyget...och jag önskar mig precis en sådan..