torsdag 26 november 2009

Lådmakeover


Vad skall man hitta på en grå torsdag i November..? Ingen aning.... men det är mycket jag borde göra - städa, plocka undan, sortera, slänga, stryka.... listan kan göras hur lång som helst.
Igår tog jag och lillkillen en tur till loppis... vi hittade inget men en fika tog vi där iallafall. Favoritloppisen Erikshjälpen i Högsbo har hängt upp de ljuvligaste tygstycken av Marjatta Metsovaara i rosa-rött på väggarna. Tyvärr är de inte till salu.... hänger bara där och ser så där underbara ut. Funderade allvarligt i ca 5 sekunder på att rycka ner dem och springa mot utgången.... men sansade mig såklart för såå galen är jag inte än ;-)

Jag hoppas att sylusten infinner sig snart... jag har flera gånger gått ned i mitt syrum och satt mig för att sy. Det har slutat med att jag suttit där och lyssnat på radion och inte gjort någonting.... Jag har såå många ideér i huvudet men de kommer inte ut.

Bilden jag visar idag är från mitt bidrag på Gilla Julen-kampanjen. Just den här bilden har jag inte med där.... lådorna står i min stora bokstav som jag visat tidigare. Jag har klätt in lådorna med tapetrester som jag hade liggandes hemma. Det börjar ju bli en hel del nu ;-)

Nu skall jag återgå till att inte göra någonting... Ha det gott därute!

9 kommentarer:

KATTCHING sa...

ja ibland blir det ju sådär trögt när sylusten ligger lågt. man vill så mycket men man kan inte förmå sig att göra något ändå.
men då kan det i alla fall vara kul att kolla handarbetsböcker och tidningar och inspireras och kanske till å med passa på att njuta av pausen från symaskinen! ;)

Re-dizain sa...

Skrattar högt hahaha!!!
Samma tanke har jag haft ett antal ggr då jag sett underbara tyger uppsatta på någon loppis...ibland har jag erbjudit stor summa pengar och fått köpa det också:)
Jätteläckra lådor, hade gärna haft dessa hemma hos mig och njutit av dom varje dag:)
kram på dit

NOOK Elin sa...

Vilka snygga lådor!

Sanna sa...

Superläckra lådor =)
SV: Jo det tar ju sin lilla tid att skapa dessa armband, tyvärr kan man ju aldrig ta betalt för allt jobb man lägger ner..men vi får se vad det kommer kosta.. =)
Ha en fortsatt fin vecka gumman och jag hoppas din skaparlust kommer tillbaka snart!
Kraaaaam
Sanna

makiato sa...

Lådorna du gjort är jättefina tycker jag.

erry sa...

Lådorna blev så himla läckra! Jag har en massa lådor liggandes här hemma som jag tänkt klä in.. men det blir liksom aldrig av. Du inspirerar mig! :)

Susanne sa...

God morgon.. ha ha skulle velat se dig riva ner tyget och rusat ut :)
ser rubriken
Kvinna gjorde vålsamt motstånd efter stöld räd"
Ja det är ingen idé att pressa fram skapande fins det där så fins det bättre annars att låta bli det brukar komma till baka :)

Lycke sa...

Underbara lådor!!!!!! Måste testa hinna detta någongång jag med - men det är ju som du säger - allt det där städandet och de miljonerna andra sakerna man skulle fixa, hehe...sitter med ett nytt virkat halsband i knäet medan huset förfaller, mvhahhaha...

Kramhögar Lycke

Ylva sa...

Ljuvliga lådor!!!Jag älskar verkligen boxar och lådor av alla de slag. Jag lyckas dock inte få till den där slutliga finishen när jag ngn enstaka gång klätt om själv.. Behöver väl träna antar jag...
/Ylva