torsdag 14 januari 2010

Syntest


Foto: Lotten

Dags för ert syntest, flickor. Är ni färgblinda eller inte...? Dom här läckra korten fick jag av min sambo för ett tag sedan och jag har inte riktigt vetat vad jag skall hitta på med dem. De är ju faktiskt rätt kul! Liite svårt att utläsa siffrorna på en del. Någon etta har jag inte hittat... och en del kort är kontrollkort som enbart besår av prickar i olika färger. Lurigt! Har ni några kul ideér förutom den enklaste - att rama in dem? Kom igen nu och brainstorma mig....8 kommentarer:

Maria sa...

Hej Lotten! Känner igen syntesten. De kan säkert bli något fint med dem.
Jag samlar fortfarande på grytlappar, så jag kan gärna köpa dem av dig.

Andrea sa...

Hejsan kanske du kan plasta in dem och ha dem som glasunderlägg eller som kakeldekor beror lite på hur tjock dom är.

Tack för en härlig blogg.

milla sa...

Fantasin tryter hos mig men jag var iaf inte färgblind. Milla

erry sa...

Fina kort (skulle gärna äga såna jag med!) och det finns säkert mycket kul man kan använda dem till. Glasunderlägg tyckte jag var en bra idé!! Så kan man testa sina gäster... :P Min sambos tre bröder är alla färgblinda och det kunde vi ju lätt "verifiera" genom att använda såna här test...

Minmill sa...

Det var en trøst for meg at du ikke har funnet noe ett tall. Det gjorde ikke jeg heller, og jeg lurte på om jeg var litt feil i synet. Jeg er definitivt ikke fargeblind. Jeg ville samlet dem på siden av hverandre i ramme og glass, eller hengt dem på klyper i en snor, akkurat som man gjør med vimpler.

Blir spennende og se hva brainstormingen fører til.

Klem Minmill

Matilda K sa...

Ja tydligen så fick jag bara bekräftat det jag visste/kände på mig! Jag ser ingen siffra på varken första, tredje eller sista kortet....
Ha en fin helg!

missiripa sa...

men är det inte en 0:a på den första????? Det enda jag ser!

Jättefina kort ju!

Kram o trevlig helg

//Klara

Johanna.B sa...

Nej ingen färgblindhet här inte. Kommer ihåg dom där korten hos skolsystern. Dom är faktiskt rätt fina, har aldrig tänkt på dom så men dom skulle faktiskt va riktigt fina som tavlor. Fantasin är lite trött just nu så något annat skoj kommer jag inte fram med..

Kram
/Johanna