fredag 15 januari 2010

Vårig matta


Foto: Lotten

Köpte en ny badrumsmatta till duschen i entréplanet. Den gamla hade gjort sitt..... Den nya är från Rice och så härligt vårig i färgerna så man blir glad bara av att titta på den. Handdukarna på väggen är från H&M Home som jag köpte i somras eller om det var förra våren...?
Idag skall jag ta en tur till IKEA hade jag tänkt. Det var evigheter sedan jag var där sist..... skall bli kul!

Angående syntest-korten i mitt förra inlägg så får de ligga till sig ett tag tills jag kommer på vad jag vill göra med dom.... Ett roligt förslag var att plasta in dem och göra glasunderlägg av dom. Får se vad det blir i slutändan.

10 kommentarer:

Minmill sa...

Så nydelig Rice matte. Herlig med friske farger på badet. Det er til å bli glad av. Lykke til på Ikea. Det er mye greit der, og er spent på å se hva du putter oppi kurven.

Klem Minmill

milla sa...

Mkt vårfräscht runt om på bloggarna nu...gillar glädjen i att gå på er toa när den fina mattan gör en glad! Kram Milla & trevlig helg.

Anonym sa...

Fin matta - riktiga må bra-färger!

Christine sa...

åh, jeg håper jeg også får tak i en sånn matte fra rice, den hadde vært perfekt på badet mitt ;D eeelsker fargene på den!

ha en fin helg lotta :D

milla sa...

Tack Lotta, jag skriver bara ut mina illustrationer hemma fast på ett blankt, kraftigt papper. Kram Milla

erry sa...

Superfin! Trevlig helg Lotten! :)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Hej!

Du frågade om mönstret till sadelskyddet ur Hemmets Journal. Jag har har tyvärr ingen scanner men har fotat av mönstret, inte världens bästa kanske men man ser vad det står iaf :)

Tänkte skicka det till dig... problemet är att jag inte kommer in på min mail just nu, men så fort jag gör det skickar jag det till dig :)

Ha en fin helg! Kram Viktoria

Kaspara sa...

Kjære Lotten!
De fargene du velger rundt deg er så glade som du virker til sinns. De samsvarer med eierinnens humør. Du har jo så lett for å le og skratte, synes jeg.
Ja, nå ble det vårlig fresht på badet deres! Alltid gøy med nye små detaljer.
I dag har jeg vært i butikken med symaskinen og de fant ut hvorfor jeg knotet så. Nå håper jeg den går pent og lydig etterpå, slik den gjorde det i butikken.
Det ble et impulskjøp uten noen research på forhånd det her.
Jeg er sååååå lysten på å sy, at det kribler i kroppen.
Far i huset er på restaurant med arbeidskollegaer og nå er ungene i seng. Så blir det litt blogging og litt forsøk med den nye symaskinen på meg.
Synstestene under var fine! følte jeg så bra og fant tall. betryggende!
Ha en finfin helg, Lotten
Klemmer fra Kaspara

till-vidas-ara sa...

Mattan var jättehärlig!!! visst är man sugen på gröna och gula, råsa färger nu när det ska till att bli vår! Kan säga att våra handdukar inte är lika fina, hihi, skulle behövas en färgning eller två där!!!

Tack vännen!!! Ska skicka instruktioner till dig hur jag gjort med blomman!! Var lite svårt hitta mönster till hur jag ville ha det på nätet, så jag gjorde en egen variant!
Jag tycker du ska vara stolt att det är din 40-årsdag snart - det är ju inte något som syns direkt - så då bör det ju kännas gott :) Men visst börjar man dra sig för att berätta sin exakta ålder, hihi, jag med...och jag är överlycklig om de frågar någonstans!!!
Härlig fredagkväll på dig!!!

Kramhögar Lycke

Susanne sa...

härlig matta.. verkligen en energi kick!