fredag 5 mars 2010

Vinnarna är....

Foto: Lotten

Wow! Jag är helt överväldigad av deltagarantalet! Nästan 90 stycken som anmälde sig till min utlottning. Jag valde ju medvetet att inte ha en massa krångel med länkning osv just för att jag ville att en LÄSARE av min blogg skulle vinna... och ingen proffs-tävlare som det finns gott om i bloggvärlden ;-) Nu över till vinnarna: Jag använde mig av en slumpgenerator på http://www.random.org/ för att få fram vinnarna.

Den som vinner babuschkakudden är Annica och den som vinner necessären är Pippivogel Stort Grattis till er! Maila mig era adresser så skickar jag vinsterna så fort jag kan.

Trevlig helg till er allihop!

7 kommentarer:

Gunn sa...

Det er mest hyggelig når gevinsten faktisk går til en som leser bloggen din så var lurt å droppe linkingen på utloddingen syns jeg.

Jeg har fulgt bloggen din via Bloglovin' en stund nå, men er skikkelig dårlig å legge igjen kommetarer når jeg er innom blogger. Mye pga at når jeg begynner å skriver blir det gjerne veldig langt, og da går tiden veldig fort når man egentlig bare har en fem-minutter pause fra syingen :)

Jeg har en give-away'en på bloggen min nå for å markere 50 faste følgere, og så var jeg så nysgjerrig på hvem de 100 menneskende er som er innom bloggen min daglig, men ikke legger igjen kommentar. Så jeg ba alle skrive hvordan de oppdaget bloggen min, men ser nå at 75% som er med er "proffs-tävlere" som du sier. Så neste gang skal jeg følge ditt eksempel så premien går til noen som faktisk leser bloggen min :)

Og så skal jeg bli flinkere å kommentere på alt det flotte du lager og skriver om, så neste gang du har utlodding kan jeg legge igjen en kommentar uten å bekymre meg for å virke som en "proffs-tävlare" ;)

Håper du får en kjempefin helg!

Vennlig hilsen Gunn

Maria sa...

Grattis till vinnarna!
Trevlig helg!

Simon sa...

Grattis till dom!

Kaspara sa...

Heisan Lotten!
Så flotte ting du har hatt som Giveaway! Tydelig jeg har vært litt lite rundt på blogger i det siste. Har jobbet en del i skolen og da blir det definitivt mindre bloggtid.
Grattis til heldige vinnere!
Nå har jeg akkurat satt en pizzadeig til heving og her blir det " Norske talenter" og hjemmelaget pizza i kveld. I morgen skal svigerfar og hans kjæreste være barnevakter, mens vi voksne skal på koselig vennefest.
Ha en fin helg i herlige Gøteborg! Nå har jeg abstinenser igjen etter din flotte by.
Klemmer fra Kaspara

Annica sa...

Du gjorde precis min fredag=)Å jag som beundrat just det fodralet så.Helgen ser lite ut att gå i moll hos oss, så det känns skönt nu kanske det vänder även för mig=)
Trevlig helg jag mailar adr. Annica

milla sa...

Grattis till vinnarna ! Vilket härligt födelsedagsfirande det blev som avslutning på den här veckan. Grattis 3-åringen och ha en riktigt härlig helg.Kram Milla

pippivogel sa...

Hej Lotten och jiiiiiiiihaaaaa vad glad jag blir!
MEN jag vet inte hur få tag på dig. Hittar inte din mailadress. Min är info@missiripa.com. Skicka gärna till mig.

Kraaaaamar