torsdag 4 mars 2010

5 bästa loppisfynden


Ida hade en utmaning för ett tag sedan som gick ut på att visa upp sina 5 bästa loppisfynd. Så nu tänkte jag anta utmaningen. Här ovan är en av ett par lampor jag köpte på Tradera. Vet inte om det är ett fynd egentligen när jag betalade 300 kronor styck för dem... men jag tycker såå mycket om dem så för mig är det ett fynd ;-)


Den här bokstaven i gigantisk storlek köpte jag via blocket.se i somras för 500 kronor. Jag älskar mitt "E" och är såå nöjd med det. Enligt säljaren har det suttit på någon fabrik eller liknande i Frankrike.

Min lilla samling med glasvaser som jag påbörjade i somras. Jag köpte de tre till vänster i bild på min lokala loppis för 15 kronor stycket. Sedan har jag bara snubblat över två till på andra loppisar. Jag tycker att dom är fina så här i grupp.


Min tokhylla i syrummet är ett fynd som jag köpte för 20 kronor. Den var rödbetsat från början och lite ranglig. Efter färg och lim plus ett annat loppisfynd - vinyltapeten som jag fyndade på Orust i somras, blev den såhär fin! Jag blir glad varje gång jag ser den i syrummet.


Sist men inte minst alla mina tyger i syrummet. De flesta är fyndade på loppis för småpengar... men här finns även ett par dyrgripar som jag ärvt eller köpt för lite mer pengar än jag hade tänkt mig ;-) Mina dyrgripar kommer jag inte att klippa i.... de är mina skatter som jag sköter om och njuter av!

Nu är det bara 1 dag kvar för att vara med i min 3-års utlottning Skynda att anmäla dig om du inte har gjort det än. Ha en skön torsdag.

17 kommentarer:

milla sa...

Vilka härliga fynd! Blir avis på den härliga tygrikedomen...fynd är för mig när man finner något man bara älskar, som inte behöver vara dyrt eller tillhöra de exklusivare samlarverken. Håller helt med dej...Men härligt är ju även om man råkar på några dyrgripar som man får vårda.Kram Milla

Annabell sa...

Wow, du får då till det på ett snyggt sätt! Jag gillar tygerna, jag är spekulant om du ska ha utförsäljning.

Røsslyng sa...

Så mye flott!
Lampen på øverste bildet er kjempetøff og minner om en grønn vi hadde da jeg var liten...
Du er utrolig god på å finne de lekreste ting på loppis :)

KATTCHING sa...

vilka finfina fynd! och vilken ordning och reda du har bland dina tyger. jag blir mycket imponerad! ;)

Mina dagar sa...

Men så fina fynd!
E:et skulle jag gärna vilja ha!
Må så gott!
Eva

En fugl i hånden... sa...

Oi oi oi, hvor viser du LUKSUS DRØMMEFUND frem i dette indlæg. Mærker en hel snurren i maven af begejstring. FANTASTISK fine sager, du har fundet!!! Og din stofsamling - HOLD DA OP!!! SÅ stor og fin :)))

Blev helt glad i låget af dine fine ting og billeder - TAK for det!

Ha en herlig dag
KH Helle

Maria sa...

Din tyghylla är ju bara fantastisk! Och tapeten där bredvid lampan är så fin. (Och allt det andra förstås...) I natt drömde jag att jag tapetserade om fondväggen i vårt sovrum. Utan att ha förvarnat min man först, så han blev lite överraskad. Kanske blir en sanndröm...

Helena sa...

Jag "ooohhhar" och "aaahhhaaar"....Så mycket snygga saker! Jag var tvungen att klicka på bilden och kolla på ditt söta lilla "våningsfat" bredvid lampan också -det VAR Adam som skymtade ;-)
Vårkramar från Helena

till-vidas-ara sa...

Ja, vilka fantastiskt fina fynd!!!! Hyllan är jättemysig och jag förstår att du blir glad varje gång du ser den! Så perfekt att ha den till glädje i syrummet också!!! Och alla dina tyger!!!!!
vilken fantastisk ordning du har!!!
Vaserna inspirerar mig till att kolla lite mer efter vaser nu...mmmm...det börjar ju bli vår :) Idag har solen skinit hela dagen och man har haft riktiga vårkänslor !
Tack för alla dina söta ord hos mig vännen - de värmer!!!!

sportlovskramar Lycke

Ann Granlund, textiltryckare sa...

lamporna är helt gudomliga. jag tycker det är ett riktigt fynd !!

Tjuettan sa...

Fin hylla och härliga tyger!

Stine Hoelgaard Johansen sa...

Sikke nogle fantastiske ting du har fundet på diverse loppemarkeder, er vild med det hele, men ekstra vild med lamperne:)

Hilsen Stine

Annica sa...

Värsta lopploellan! Vilka färgstarka läckra fynd. Blir så avis på alla dina tyger=)Och för att inte tala om ordningen,ingen kreativitet föds ur kaos enligt mig.Kram Annica

Re-dizain sa...

Wow, underbart attse alla fynd på en gång!
Jag visste att du skulle gissa:)Det alldeles riktigt att det blir Metsovaara tyger. Jag har kukka i cerise -orange, blå-lila och skulle vilja ha en bit i den gul-gröna.
Har du den så kan vi byta en bit mot det som jag köpt på mässan?

Re-dizain sa...

Nu har jag tagit mått H= 19 cm B= 72 cm jag behöver en bit i den storleken. Vill du att vi byter mer så ta gärna 19 cm på höjden och hela bredden eller typ 40 cm så att det inte bli spill av dessa underbara tyger ...hänger du med?

Re-dizain sa...

Perfekt.Snälla klipp bara så rakt som du kan så höjden inte understiger 19 cm eller om du har så kan du skicka 20 cm.
Vad är bredden på tyget? Vill du ha av det Metsovaara tyget jag köpte på sthlm mässan (lika stor bit?) eller vill du ha av det jag fyndade senast, det du gillade (då kan jag skicka ca 50 cm med hela bredd, till kuddar eller väska:)

erry sa...

Dina fynd är helt underbara. Lampan är ju helt outstanding! :)

Ha en fortsatt fin helg! Kram