lördag 1 maj 2010

Mitt skafferi - en utmaning


Jag fick en utmaning av Lycke och Maria att visa upp mitt skafferi. Jag brukar vara dålig på att anta utmaningar och speciellt sådan där kedje-grejer där man skall utse 7-8 stycken man länkar till.... Men den här utmaningen var kul tyckte jag. Speciellt när man fått se så många roliga skafferier ;-) Mina bilder är däremot inget man kan hurra för.... Jag har ju ett ganska modernt kök som är ca 12 år gammalt med ett utdragsskåp som skafferi - Inte lätt att fota. Ovan tog jag med en bild på "burkskåpet". Här står mest burkar, servetter och min äppleskalare mm.


Ett par bilder från utdragsskafferiet. Som ni ser... inget speciellt alls! Bara tråk-bilder. Nedan en bild på mitt förkläde som jag sydde i veckan starkt influerad av Pinkfriday. Det gula tyget med prickar köpte jag på IKEA sist jag var där likaså tyget med fågeln på. Nästa gång jag skall sy ett förkläde skall jag göra bandet om nacken med någon slags flärp så man kan anpassa längden på det samt göra bröstlappen något större ;-) Hoppas att ni har en trevlig 1:a Maj allesammans!


Foto: Lotten

9 kommentarer:

milla-andante sa...

Vilket fint förkläde!!!! Blir så glad när jag ser det! Och reportaget ser ju så fint ut, vad roligt, ska köpa tidningen...!

Vilket underbart halsband du fick i 40-årspresent! Här väntar den stora dagen på mig i morgon...:)

Ha en fin helg!!
Kram

Helena sa...

Åååå vilket härligt förkläde! Det är så roligt att låta sig inspireras av alla bloggisar!
Skafferiutmaningen var spännande... Jag har snokat runt i alla männsikors skafferier och faktiskt fått tummen ur till att börja fixa lite i mina egna tråk-skåp!
Skorna var mycket riktigt Inga from Sweden.... Love them!
Kramkram Helena

Victoria sa...

Vilket fint förkläde du gjort du är så duktig!
Reportaget ser jättefint ut, ska se om jag får tag på tidningen under helgen. Ha en riktigt skön första maj, kram Victoria

Malin sa...

Det var ju faktiskt en rolig utmaning ;) lite sådär udda sak att fota


Kram Malin

vacker i brunt sa...

köpte nr av tidningen igår...ville se hur du hade det....väntar med spänning för att se ditt riktiga hem!!!! jag har oxå köpt en bit av det gulprickiga från Ikea.....köpte faktist av alla färgerna....man blir glad av prickar......

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Vilka fina gamla burkar och härligt förkläde!

Maria sa...

Förklädet - hur fint som helst! Jag önskar mig sådana där utdragslådor som skafferi, verkar vara så praktiskt att nå allt utan att behöva plocka ut allt som är framför.

Re-dizain sa...

det var väl piffigt skafferi du har:) färgglada förkläden blir jag alltid glad av...mera sådant

till-vidas-ara sa...

Härligt härligt!!! Gillar äppleskalaren och koldburkarna - har ingen själv!! Inte ser det tråkigt ut! gillar att titta på alla bakvekspåsar och burkar jag :)

Förklädet var verkligen ett glad-förkläde - älskar gult..mera gult åt folket!!!!!!

Morgonkramar Lycke