söndag 2 maj 2010

På plats...

Foto: Lotten

Så kom då äntligen det lilla bordet på sin plats. Jag tycker att det passade in där ganska bra.... blir lite osäker på färgen bara. Det kanske får ett lager ny färg på sig såsmåningom, vi får se. Igår gick vi en tur runt ön. Det är en lagom runda på lite mer än 4 km. I skogen var det varmt och skönt men när vi kom ut på klipporna blåste det ishavsvindar. Vi intog vår medhavda matsäck i lä i herrarnas nakenbad. Omklädningshuset där är ganska nedgånget och slitet men det är målat i härliga gul-blå färger. Idag åker vi hem till stan igen och inatt skall jag jobba igen....Foto: Lotten

10 kommentarer:

Perislja sa...

Såna gamla nötta byggnader som badhytten älskar jag! Det var ett tag sen jag var in och ser nu att du fått ett fint reportage i Hem&Antik. Det ser supersnyggt ut!!! Vad roligt!!!
Ser att du har ett helt gäng Stig Lindberg koppar, woaw! Fick inte tag i en enda då jag glömde släppdatum och så sa det bara svicsh. :)
Vilken vacker karta du har i sovrummet. Ert lantställe är otroligt fint. Ni kanske flyttar dit en vacker dag? :)

HomeRiver sa...

Jag blev också nyfiken på kartan/tapeten/tyget. Mycket fin! Vad är det för något?

Susanne sa...

den slitna färgen ger tanken sommar minnen...härligt!

erry sa...

Vilken underbar blå färg i badhytten! Ser himla mysigt ut vid ert lantställe, idylliskt till tusen :)

Randiga Tråden sa...

I herrarnas omklädningsrum har jag varit med min far och storebror när jag var liten flicka. Marstrand är så fint, jag köpte tidningen så fint ert hus är med allt innuti.

HomeRiver sa...

Tack för beskrivningen i min blogg om kartan! Nu måste jag köpa den där tidningen ännu mer :)

Anonym sa...

Så charmig slitet. Här har blåsten också levt rövare men jag trotsade och tog en långpromenad ändå och nu vet jag att jag lever.

prylpinglan sa...

Jag gillar den Rosa färgen på väggen jag! minns du vilken nyans/nummer de är?

Lotten sa...

Prylpinglan - Tyvärr vet jag inte vad det var för nummer på den rosa färgen. Det var mer än 10 år sedan den väggen målades om....

Anonym sa...

Vad härligt det ser ut :-)