torsdag 19 augusti 2010

En tur till Fredrikshavn

Foto: Lotten

Igår var vi på en dagstur till Fredrikshavn. Vi åkte klockan åtta på morgonen och åt en frukostbuffé på båten. Barnen fick gratis pannkakor (som de tyckte var för torra och hårda ). Jag har inte åkt en sådan här tur på flera år och blev faktiskt positivt överraskad. Det enda negativa var att det inte fanns "min" parfym på båten.... men å andra sidan finns den inte iland heller så den kanske inte görs längre?
 Barnen tyckte att det roligaste var alla spelmaskiner ombord. De förlorade stort på ditvägen men vann tillbaka allt på hemvägen ;-)

Foto: Lotten

Ovan lite kul graffiti som jag fotade i Fredrikshavn. Det blev en del kul saker shoppat i Danmark som jag tänkte visa er imorgon.
8 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ljuva minnen väcks till liv! När jag var lite var vi alltid på Västkusten, och åkte alltid över till Fredrikshavn.. minns en underbar affär där som hade fina brevpapper som man köpte styckevis, och har faktiskt kvar några ark. Spelmaskinerna var också häftiga!

Luna D Sign sa...

Du har en mysig blogg tycker jag! Tänkte få passa på att meddela att jag har lagt ut en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
Kram Malin

Cinna sa...

Jag som är från södra Sverige har ju aldrig kommit till Fredrikshavn men däremot Helsingör och Sassnitz. Har aldrig vågat mig på spelmaskinerna skulle nog göra av med alla pengarna:)

Therese sa...

Åh, då åkte ni på mitt gamla sommarjobb då :) Synd på pannkakorna! Låter som en härlig dag med barnen iallafall.

Re-dizain sa...

Lyckliga dig!! Jag älskar resor till Dk!!!

linda-loo sa...

Åååh då shoppade du väl loss på Tiger?? Jag och min familj spenderade en vecka i Danmark i somras....då upptäckte jag denna uuuunderbara kedja. Kom hem med massa fint för en billig peng! :D

Anonym sa...

Om du inte hittar din favorit parfym i taxfreen så lönar det sej att leta efter den på nätet. Och då får du veta på samma gång om den fortfarande tillverkas. Trevlig blogg du har!!

Hälsningar Tina

Re-dizain sa...

Det är ingen panik med byte!
Det var bara en kul grej:)