torsdag 19 augusti 2010

FormexHär är en toppenidé att använda grytlappsamlingen till. Kanske ett långtidsprojekt med tanke på att man måste virka ihop alla grytlapparna.... Men kanske till en pall..? Bilden har jag hittat från en av alla bloggare som varit på Formex... kommer inte ihåg vem nu. Känner du igen DIN bild så hör av dig så kan jag lämna en länk ;-)

9 kommentarer:

Maria sa...

Wow, det var fiffigt med grytlapparna! Perfekt på en pall kanske...

Charlotte Hustad sa...

Oi, for en fin stol! Vil ha! vil ha! Inspirerende gla-bilde!

Ingela sa...

Kul idé att använda lapparna till att klä in. Fast nog skulle det ta tid att klä in en fåtölj, huja. En pall är nog alldeles lagom. :D

Caroline sa...

Åhh vilken bra idé! Så otroligt snygg och hemombonat på samma gång! Du ger alltid så bra och härlig inspiration!! Tack för det!!!
kram Caroline i Billdal

Helle Thorsøe Nielsen sa...

Fantastisk idé! :)))

Andregasellen sa...

Wow, så fint det var!!Morsomt å se noen bruke dem til noe fint, jeg har jo som sagt mange som jeg har lyst til å bruke til noe.En pall tror jeg er et passe prosjekt ja, det var en god idè!!Man kunne jo laget et lappeteppe også, hvis man hadde mange nok:)
Ha en fin dag!

AttenKattenNoa sa...

Nu hittade jag till din blogg och tycker så mycket om den! :) Känner att jag måste fixa lite i mitt hem nu, blev så sugen, tack! Lägger dig i min blogglista.

Annabell sa...

wow, vad häftigt med grytlapparna!

Y sa...

jag försökte spara ner bilden från företagets hemsida men misslyckades www.designbyleftovers.se tack! För den där var ju bara för perfekt!

ska till dina trakter i en vecka. Några tips?