lördag 29 januari 2011

Klädda knappar

Foto: Lotten

Jag skickade efter ett kit på internet, etsy.com, för att klä om knappar med tyg. Jag valde en ganska stor knapp, ca 3,5 cm i diameter. Tanken var att jag skulle byta ut knapparna i min svarta vinterjacka till något mer färgsglatt samt använda dem till magneter på kylen och diverse andra projekt. Här har jag testat lite olika tyger... min stora grabb hjälpte mig. Han tyckte att det var så kul så han vill ta med och visa på syslöjden :D
Jag skall skicka efter en mindre variant oxå för det var himla kul och resultatet blev tokfint tycker jag... Trevlig helg alla goa!

Jag har just nu 199 följare.... den som blir den 200:e följaren på google får en liten överrraskning hemskickad! Skicka mig ett mail om det var DU som blev den 200:e följaren.... det är visst svårt att se nya följare.... nastet@hotmail.com

14 kommentarer:

Namaste (jeo74) sa...

Åhhh, så flotte knapper!
Det har jeg også tenkt på lenge at jeg vil prøve å lage. Det OGSÅ ja ;o) Jeg bobler over av ideer og saker jeg har lyst til å prøve å lage for tida og det er jo så gøy :o)

Kanskje du kan dele hvor du har kjøpt utstyret til å lage knapper?

Jeg skikkelig liker den røde samlingen du viste i innlegget under også. Det er liksom noe så livskraftig med fargen rød syns jeg :o)

Ha en kreativ og strålende helg!!!

ReVinyl sa...

Kjempefine knapper! SÅ morsomt at gutten din koste seg med å lage de da. Gleder meg til å følge deg videre :)

till-vidas-ara sa...

Oj vad fina de blev. Och vilken go son :) Låter som min "Iso" ...skulle också säga så! Härligt kika inhär och tänka på annat...mmmm...
Lördagskramar Lycke

Linda sa...

Helt galet snygga knappar!

Jag vill också ha :D

Vad roligt att sonen gillar att pyssla. Kan inte tänka mig annat än att knapparna gör succé på syslöjden.

Ha en trevlig helg!

Randiga Tråden sa...

Jättefina. Jag har en hel låda sedan gammalt, så de är bara att klä, roligt för man får det man vill ha. Sedan spar jag även knappar från när jag klätt om möbler så snyggt med tygknappar.

Kiiromi sa...

Ojoj, ja de blev superläckra!

/Mia

erry sa...

Sååå fina! Älskar de multi-blommiga, samma tyg som på min fina brosch (var fredagsfin på jobbet igår med den på koftan, barnen tycker den är så fin)

Jag köpte några sådana där knappar som ska kläs på loppis, men har inte riktigt fattat hur man gör... Får testa!

Carro/mysigtdesign sa...

Ljuvliga. Har också en svart vinterjacka jag skulle vilja piffa till! Kan du dela med dig om info var man får tag i material?!

Ulrika sa...

Oj så fina!
Tack för lamp-feedback! :)

memilla sa...

Kan man inte få köpa några magneter av dig?

Fröken Pyssel sa...

Men åh vad roligt! Finns det speciella kit för det alltså, det vill jag också köpa :-D Det blev hur fint som helst, och så smart att kunna klä knappar till kläder och annat!

angelica sa...

nej va fina! känns som ett pilligt arbete men kanske inte?

Familjen i Uttran sa...

Superfina knappar!

Jag vet inte om det är dyrare eller billigare än Etsy,men knappformar i plast och metall finns ofta på vanliga sybehörsbutiker, jag föredrar de i metall som jag tycker blir snyggare! /Ida

Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... sa...

Så snyggt, får man fråga vad du köpt materialet någonstans?

KRAM Karoline