måndag 3 januari 2011

Mitt nyårslöfte...


Jag brukar inte ha några nyårslöften... men i år skall jag lova detta: Bara ge bort handgjorda gåvor, gjorda av mig eller någon annan. Här kan du läsa mer om löftet... kanske vill du oxå vara med?

12 kommentarer:

VintageReGreening sa...

Hej så kul med handgjorda presenter....jag är ju mer trädgårdsmästare än sömmerska men arrangemang med blommor från egen trädgård, naturdetaljer som mossa, grenar, bark, pilarbeten kan väl räknas som hemgjort för då vill jag vara med

Y sa...

kul grej!
jag brukar vara den som ordnar med barnens alla barnkalaspresenter. Men det kan man väl säga är deras? annars har jag inte en suck att hänga på :)

popetotrora sa...

Åh, vad roligt! Vilket löfte!
Jag skulle gärna säga att jag är med, men lika mycket som jag gillar att pyssla och göra fina presenter, lika mycket så gillar jag att leta i butiker och affärer efter den där perfekta presenten till folk. Så jag tror inte jag skulle kunna hålla detta löfte.

Men Lycka till med ditt löfte och jag hoppas att detta innebär att vi kommer få se ännu mer handgjorda pysslade saker här på bloggen, som du gjort. :-)

Therese sa...

Vilket härligt och inspirerande nÿårslöfte! Alla som får presnet av dig kommer ju bli superglada då:)

Nej, det var faktiskt inte min klänning på bilden... men den jag köpte har en likadan snörning i ryggen. Jag älskar den, den är såå fin verkligen! I juni får du se bilder då haha;)

ha det gott! Kram Therese

jejja79 sa...

kul löfte, speciellt för de som får mottaga de handgjorda grejorna =)

en støvel og en sko sa...

Så flott! Dette likte jeg veldig godt. Jeg ga meg sel en 'pledge' at 50% av julegavene mine skulle være hjemmelagde i fjor, og tror jeg greide det sånn noenlunde.
Ønsker deg et riktig godt nyttår.
Klem

Jo sa...

Det vore nåt! Kanske går att kombinera med mitt eget nyårslöfte. Fast det förutsätter ju att jag håller mitt löfte först liksom... Tål att tänkas på, men det ska bli kul att se dina presenter! :)

Jenny at Red House sa...

I tried that at Christmas and sadly failed terribly but if the presents are spaced out over the year that could work! count me in! jennyx

Kiiromi sa...

Rolig idé! Jag vågar nog inte anta löftet ändå..även om jag skulle vilja :)

/Mia

From not to hot sa...

Jeg er med! Dette synes jeg er en fantastisk idé (men godt at det er lenge til jul i hvertfall). Resten av årets gaver skal jeg klare!

Maria sa...

Jag ger bort mycket egengjort. Tror snart att hela släkten börjar bli less ;) Men så är det att vara släkt med mig...

Caroline sa...

Hej på dig!
Vilket härligt nyårslöfte du har! verkligen fint att ge bort handgjorda gåvor och underbart att få!
Just nu håller jag på att virka små figurer, perfekta att ge bort till någons födelsedag, i alla fall om man fyller sisådär under sex år ;-)
Ha en fin dag,
kram från mig!