söndag 23 januari 2011

söndagsbilden - Glada fötter

Foto: Lotten

När jag var på Sahlgrenska i fredags passade jag på att besöka skobutik för att beställa ett par nya träskor. Det blev ett par lackröda med vit gummisula som är såå sköna. Jag passade även på att köpa några fina strumpor som ni ser på bilden ovan. När man jobbar på sjukhus och har de där hemska pyamasliknande kläderna på sig så måste man ibland piffa till utstyrseln med lite fina skor och strumpor. Nu kommer jag att vara färgglad och fin på jobbet framöver....

Mina glada strumpor får vara denna veckas söndagsbild. Ha en skön söndag!

9 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

herlig søndagsbilde, Lotten:) Jeg har også fargeglade strømpebukser og glade arbeidssko:) farger liver opp tilværelsen:)

klem fra Trine:)

Sanna sa...

Läckra strumpor! Love it! =)

SV: Kul att du gillade mitt lilla gardinfynd! =)

Kraaaaam
Sanna

Kiiromi sa...

Gissar att man blir lite extra glad av att ta på dig sådana läckra strumpor.

En bra start på dagen med andra ord.

/Mia :)

popetotrora sa...

Haha! Vilka sjukt tuffa strumpor! :-)

lisa sa...

ha ha! Där hade du rätt, kanske träffat dig där? Säg gärna hej om du är där inne ;) Fina grejer med de där grytlapparna, mamma gjorde nåt likande förra sommaren men denna va snäppet vassare, gillar ju runda former bättre ;) alltid kul att kika in hos dig, du har de så fint att man typ svimmar. Hoppas att med ha ett hus en dag så man kunde satsa lite :)

Maria sa...

Kan säkert glädja endel patienter också. Ja, jag skulle iallafall piggna till om jag såg så glada fötter.

till-vidas-ara sa...

Härliga härliga! och överkastet nedan...visst blir man gladare av det, men jag har haft en riktigt usel dag! särskilt pga en galet oförstående mamma..min ska mamma som inte lyssnar utan mest verkar tänka på sig själv! Ville komma hit och sitta, fast jag sa att jag inte orkar med besök..upprepar det flera ggr..men det går bara inte in i henne..till slut ryter man till och får bara dåligt samvete! Ojoj. svårt förklara - vi har en historia av dessa situationer och...önskar du var här - finge förklara bättre! gör mig extremt låg i allafall och det är ju inget man behöver just nu! usch vad jag surrar...men imorgon är en annan dag..
härlig söndagkväll till dig..

Kramar Lycke

Anna sa...

Dina fötter ser ser nöjda ut! :)

johanna [fingerspitzengefühl] sa...

Vänsterstrumpan har jag på mig idag. Brukar ha klänning och knästrumpor, får passa på så länge klänningarna får vara kvar. Alltid är det någon patient som blir glad.