torsdag 27 januari 2011

Vårpalett

Foto: Lotten

Jag har fotat lite nya tyger i tyghyllan. Den här gången blev det en riktig vårpalett. Lite påskkänsla får jag av den här mosaiken i gult och lila. På tal om påsk - jag har bokat en liten tripp till Legoland i Billund, Danmark, till påsklovet. är det någon som varit där och har bra tips tar jag gärna emot dem....

Jag kommer att lägga ut lite nya saker i min shop.... lite rensning bland tyger och annat. Titta gärna in under dagen ;-)

10 kommentarer:

Randi sa...

Herlige farger! Jeg gleder meg til påske!! Så heldige dere er som skal til Legoland!! Der er det superfint!! Vi var der i 2009! Tror det blir en tur igjen til sommeren! Vi kosa oss 2 dager i parken, og en dag på Lalandia badeland som var like ved!! Bodde på hotell Propellen, der var det supert! Ha en fin dag Lotten! Klem!

Carro/mysigtdesign sa...

Härliga vårkänslor man börjar få nu, trots ett kallt Göteborg. Idag ligger mitt bidrag i swapen ute... Nu ska jag in och kolla din shop.

popetotrora sa...

Härliga färger!!
Låter mysigt med en Danmarksresa! Tyvärr har jag inte varit där så jag har inga bra tips att dela med mig av.

Ha en fin dag! Kram

Kiiromi sa...

Mysig palett.. passar jättebra in idag när solen lyser varmt hos mig.

Nu ska jag kolla in din shop litegrann.

/Mia :)

Mitt skip er lastet med... sa...

Så deilige farger i de stoffene. Har aldri vært i Legoland,men vi håper å få til en Danmarkstur om ikke så veldig lenge, og da står Legpland på lista...Ønsker dere GOD reise!

Marit

Linda sa...

Det rosalila tyget högst upp till höger har jag också!

Hoppas ni får kul i Danmark. Själv skulle jag vilja åka till Köpenhamn, det verkar trevligt där.

Re-dizain sa...

Kul med nya tyger:)
Vad härligt det låter med en resa att se framemot nu i denna riktigt lååååååååånga vintern...Tyget postat. Ha en bra helg!!!

Re-dizain sa...

Kollade i din shop...vad mycket läckra saker du har där..och dom barngardinerna var ju så fiiina...

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jättefina :) Jag har varit på Legoland men det var när jag själv var liten så jag har tyvärr inga tips. Men kommer ihåg att det var jättekul!

Ulrika sa...

Love!