söndag 9 oktober 2011

Jag är med och tävlar

Lotta på bloggen Fyra årstider lottar ut 20 liter vit färg från Nordsjö. Det är färgen som visas i TV-reklam som sägs reflektera ljuset. Jag är skeptisk till om rummet verkligen upplevs som ljusare pga en färg.... därför skulle jag verkligen vilja testa den. I fall jag vann skulle jag måla om sovrummet med denna färgen. Det ligger i Norrläge och är ganska mörkt och trist idag. Det skulle verkligen vara ett lyft tror jag.

1 kommentar:

Pysselpralinen sa...

Gratulerar, du har vunnit ett litet tygpaket i min utlottning!:)

Superkul att du tog dig tid att svara på frågorna! Jag håller med om att sy är det roligaste pysslet, absolut, men precis som du skrev att det var ett tag sedan du sydde något är det för mig också snart en månad sedan jag satt vid symaskinen. Tiden går så himla fort och när jag väl kommer av mig med sy:andet så tar det ofta en stund innan jag kommer igång igen...men nu börjar det riktigt klia i syfingrarna att få sätta igång med något härligt färgglatt projekt! :-)

Snart är det i alla fall ett litet paket på väg hem till dig och jag har ju kvar din adress sedan tidigare så det är bara att invänta brevbäraren! :-)