måndag 21 november 2011

Ugglor och benbrott

Foto: Lotten

Fotot ovan tog jag i Myrornas skyltfönster på Järntorget i fredags. Kolla in ugglesamlingen i prylhyllan.... visst är den imponerande!
Fredagseftermiddagen och kvällen tillbringades på barnakuten med min stora kille som hade ramlat på gympan och landat på sin högerarm. Efter många timmars väntande fick vi besked om att armen var bruten uppe vid axelleden. Han slipper gips men måsta ha armen fixerad i en mitellaliknande sak. Gympa får han inte göra mer det här året.... Han har ganska ont och det är besvärligt att klä sig och framförallt sova.... Min stackars lille kille!


Foto: Lotten

Angående julklappsswappen - jag känner att jag inte riktigt har tiden och energin till att organisera det iår.... Hoppas att ni inte blir alltför besvikna! Kanske någon annan vill ta över och dra det i hamn?

8 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Stakkar gutten din, Lotten:) Ikke så greit å være mamma heller når man ikke kan gjøre annet enn å være der for ham:) helst ville vi gjort mirakler:) God bedring til gutten din:)
Fine ugler ja:)

klem Trine:)

Helena Högberg sa...

Aj, aj, aj, stackarn, till Jul och allt...hoppas att det läker fort.

Kiiromi sa...

Ajaj, men vilken stilig kille :)

Ugglorna vill jag också ha, allihopa :)

/Mia

HannasHörna sa...

Hej! Hoppas att han blir pigg snart. Du måste absolut gå kursen som jag gick i helgen. Grymt kul! Ha en go kväll! Kram

creando sa...

Nu skrattar jag till lite här. :) Jag stod nämligen och tittade precis på det där kastet med ugglorna idag på förmiddagen. Kul! Och visst var det läckert. Var sugen på att gå in och köpa ett helt gäng, men jag bärgade mig.
Hoppas sonen kryar på sig! Kramar Kicki

Mrs Peaches sa...

Stackars killen, hoppas han slipper värken snart!
Helt underbar ugglesamling! =)
Har länkat till dig och dina fina burkar på min blogg bara så att du vet, hoppas att det är okej?
Kram Elin

Minmill sa...

Hei hei Lotten. Bumlinglampene er så fine. Jeg liker godt fasongen de har. Rasteret er vel et must på denne lampen synes jeg. Jeg håper du finner deg en gul en etterhvert. :-)))

Y sa...

stackars kille, men de brukar läka jättefint