tisdag 27 mars 2012

På gång...

Foto: Lotten

Innan jul påbörjade jag ett virkprojekt med mormorsrutor. Projektet blev liggande i ett par månader inna jag fick lusten tillbaka igen. Ett par kvällar förra veckan ägnades åt att virka den turkosa kanten. Tyvärr har jag än så länge bara 15 rutor så det räcker till en liten kudde. Drömmen vore att få ihop till en stor filt men det har jag insett för längessedan att jag aldrig kommer slutföra.....
Nedan är ett annat oavslutat projekt som jag hittade i en hylla och fortsatte lite på. Det här var tänkt att bli en kudde faktiskt men nu tänker jag mig att det kan bli en klädsel till en pall istället.Foto: Lotten

Jag är jätteduktig på att påbörja projekt men mindre bra på att avsluta dem, tyvärr. Jag var med i någon utmaning som gällde att avsluta Ufon för några år sedan... kanske dags att ta tag i det igen.

5 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

Fine ufoer dette, Lotten:) Og nå er du jo igang med å sluttføre dem også:) Lykke til, jeg er også lei til å ikke sluttføre påbegynte prosjekt:)

klem fra Trine:)

AttenKattenNoa sa...

Ja, jösses vad många ufon man har liggande. Och många projekt som man vill påbörja. Hallå tiden!? Varför räcker du inte till. Och tålamodet... Men du minsann på gång nu, lycka till!

Caroline sa...

Hej!
Vilka fina grejer du håller på med! Underbart läckra färger med!
Jag virkar med för fullt nu, en babyfilt. Den ska liksom passa barnvagnen och började för tre v sedan och känner mig aningen stressad, lägger ca 3 h/dag på filten, phu! Det känns i nacke o axlar dessvärre...Mina färger är dock väldigt mkt blå, vitt o gult, jag har ju en liten Ebbe i magen!
kram!

creando sa...

Känner igen det, tyvärr! Men när det gäller mina mormorsrutor har jag gett mig sjutton på att det ska bli en pläd. Det får ta den tid det tar. Jag virkar en ruta då och då.... :)

Fröken Pyssel sa...

Har också ett dussin ofärdiga projekt liggandes. Skulle så hemskt gärna vilja göra en stor filt med mormorsrutor men jag vet att jag inte skulle orka slutföra den, tyvärrr :-S