onsdag 11 juni 2008

Sommarlov

Foto: Lotten
Nu är avslutningarna avklarade för båda killarna. Riktig skolavslutning i kyrkan med klassiska psalmer och sånger - så som det var när jag var liten. Jag har inte semester förrän i mitten av juli så de får gå kvar ett par veckor till på fritids/dagis. Vi kommer att vara en hel del ute på landet ändå..... förhoppningsvis vågar de övernatta hos mormor när jag jobbar.

9 kommentarer:

fingerspitz sa...

Vi var på storasysters första avslutning i dag. Plaskdammen var vår kyrka men vi höll nästan på att blåsa bort i stormbyarna.

Jag jobbar i några veckor till men sen ska jag ha min första riktiga semester, fyra veckor + två veckor föräldraledigt. Det ska bli så skönt.

Vintage Victoria sa...

Visst är det skönt med sommarlov, önskar man själv kunde vara ledig så länge också, men det blir till att jobba några veckor till :D!

Anonym sa...

Vilka söta svampar!

Lisas inredningsblogg sa...

vilken söt tavla!! Hoppas helgen är bra!

Maria sa...

Hej!
Härligt med sommarlov även om det inte gäller dig själv ännu...Vi har ju haft lov i en vecka och tiden är redan ur led. Sena läggningar och sovmorgnar. Nyss kom mellanpojken på att han inte ätit frukost och jag fixar lunchen, då får han äta brunch =)

Husbilsresan sa...

Härlig för barnen att ha sommarlov.....det har min son nu också.Jag ska jobba två veckor innan jag får semester....ska bli så skönt!!!
Ha en skön vecka!
Kram/Gunn

david santos sa...

Very nice post, Lotten, very nice!
Congratulations

I Veras hus sa...

Skönt med sommarlov, även om det kan kännas lite tudelat för att vi vuxna inte har lika mkt ledigt..
Lilla W är den som får gå på dagis 2 veckor till, sedan blir det sommarlov ända till skolan börjar! Då börjar han 6-års och det är ju spännande.

Hoppas du/ni får en skön semester!Kram

Anonym sa...

Så mysig svamptavla =)
www.mittlillabo.blogg.se