torsdag 27 november 2008

Lagerutförsäljning

Foto: Lotten
Igår var jag på den här lagerutförsäljningen som det annonserats om..... ihop med minst 200 andra Göteborgare! Det var helt hysteriskt... alla ropade och drog i försäljarna. Jag lyckades få tag i en försäljare ganska direkt som visade mig de olika alternativen. Valet föll på den här maskinen.

Foto: Lotten
Den var lite dyrare än de i annonsen.... men i gengäld så kan den göra desto mer: simulerad overlock, dekorsömmar, brodera monogram, sy i alla sorters tyger.... även läder, någon slags handsksöm..? Med mycket mera..... Nu återstår bara att lära sig maskinen!

7 kommentarer:

Brunkullan sa...

Wow! Lyckost!

En dröm jag har är en ny symaskin.

Hade mammas gamla husqvarna, men den pajjade för en massa år sedan:(
Nu vill jag ha en som kan man kan designa mönster till i datorn för att brodera, och sy i jeans och skinn utan att lukta bränt, samt alla nyttosömmar förståss:)

Susanne

Maria sa...

Grattis till nyförvärvet!

Anonym sa...

God kveld, Lotten!
Grattis så masse med splitter ny symaskin!!! Det var litt mer svung over den ja, enn min 20 år gamle Samba Singer maskin!
Nå er pizzaen fortært.Minstemann med kamerat er dratt på fotballtrening og eldstemann med kamerater gjør mattelekser. Det er stille i huset og jeg så mitt snitt til å lese litt på andres blogger og ta en kaffekopp. Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Nina sa...

Grattis med ny maskin :). Den jeg har fikk jeg i 1991 til bursdagen min - og da var den kjøpt brukt. Men det viktigste - vi er gode venner ennå. Har tenkt på å kjøpe ny...men - til den sømmen jeg har tid med holder den gamle i massevis. Gøy å eksmerimentere med ny maskin da. Lykke til :).

makiato sa...

Så kul med en ny symaskin!

Designdrömmar sa...

Härligt med en ny symaskin. Min har några åe på nacken och används alltför sällan;)
Kram Åsa

Anonym sa...

Den där vore verkligen en dröm! Overlock har jag drömt om länge men just nu behöver jag bara en maskin som kan sy överhuvudtaget, min har slutat och krullar bara tråden :(