fredag 28 november 2008

Nya knoppar

Foto: Lotten
För en sann flugsvampsfantast som mig är dom här knopparna rena rama drömmen! Dom är gjorda i trä och målade... och är hur fina som helst! Det var lite svårt att få en rättvis och bra bild av dom nu när ljuset är så dåligt. Dom sitter på de fasta garderoberna i storebrors rum - det rum som går i rött och vitt..... storebror och mammas favoritfärger ;-) Bilden nedan är ju inte den allra roligaste..... men där ser ni alla tre garderoberna.

Foto: Lotten

Vill ni oxå ha de fina flugsvampsknopparna så gå in på www.russinet.se och klicka hem er egna!

4 kommentarer:

Maria sa...

Supersnygga!
Har just traderat hem en liten flugsvamp...och har röda knoppar med vita prickar till lillans garderob som ligger och väntar på bättre tider. de befintliga hålen var för små och då kom jag inte längre...Hoppas att de slipper ligga och vänta ett helt år innan de är på plats!

fingerspitz sa...

Åh de passar väl dig som svampen i skogen :)

Jag är inte tillbaka än men jag håller på att föra över de nya inläggen från family living så att de ska finnas på gamla bloggen den dagen jag vill flytta tillbaka.

Hoppas ni får en skön helg. Jobb, eller ledig?

Anonym sa...

Ååååå!!! Gjett om jeg vil ha sånne!!! De var kjempesøte!!! Går inn på Russinnet etter kommentaren her! Takk for tipset!!! jeg er jo helt gal etter fluesopp for tiden og de knaggene var de søteste av alle!!
Og gratulerer så mye med ny flott symaskin!!! Herlighet så mye den kan gjøre da!!! Nå fikk jeg også lyst på ny..Min er over 20 år gammel og kan ikke annet enn å sy framover tror jeg :)
Det blir sikker morsomt å sette seg inn i alle finessene til den fine maskinen! Gratulerer igjen :))
Ha en fin fredag Lotten! stor klem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

Åh vad fina, vad kostar de?