tisdag 30 december 2008

Blivande tygtavla

Foto: Lotten
Den här fonden från Marimekko har jag suktat efter länge och nu äntligen har jag den här hemma. Jag har tänkt spänna upp den på en spännram eller liknande och hänga den på väggen i trapphuset. Så nu vill jag fråga alla er läsare om någon känner till vart man kan köpa en ganska stor spännram, ca 1,45 x 1,0 m...? Eller har ni några andra ideér på hur man kan hänga upp den snyggt?
Jag vill oxå passa på att önska er alla ett Gott Nytt År! Jag kommer tillbringa mitt tolvslag på det stora sjukhuset.... slit och släp ;-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Heisan Lotten
Frodig stoff du viser! Vil bare ønske deg et spennende og opplevelsesrikt nytt år med mange glade øyeblikk.
Her er feberen kommet tilbake på lillemann, og han ligger utslått i senga. Vi er bedt bort til noen venner i morgen, men kan ikke reise dersom formen til minstemann er den samme i morgen.
Så du går inn i det nye året i hvit drakt? Det er godt det er noen der ute på sykehusene på slike dager også. Lykke til!
Nyttårsklem fra Kaspara

Tove sa...

Hei!
Det var et kjempestilig stoff, og kommer helt sikkert til å bli kjempefint på veggen, men kan desverre ikke hjelpe deg på annen måte enn at du kanskje kan kjøpte noen tykke lister å lage din egen ramme til det..

Håper du får en flott nyttårsaften i morgen!

Anonym sa...

Det där tyget är så fint!
Min ständiga lösning på spännramar är in-ex
http://www.in-exfarg.se/

de brukar ha alla möjliga längder inne och om man ska göra en så stor ram finns det en mittpinne att köpa till. Hoppas det blir bra.

gott nytt år också!

Re-dizain sa...

Det är helt fantastiskt! Blir så effektfull tavla! Gillar den starkt! Jag älskar att improvisera så jag ramar aldrig in mina textilier utan spänner dom på frigolit plattor...men dom är för små för din tavla. Min stora Jobs tavla var inramad då jag köpte den. Lycka till och ha en riktigt Gott Nytt År!!!

Unknown sa...

Det er så skønt det stof! Det har jeg ønsket mig længe;o)
Sikke en skøn blog du har!

Sara sa...

Coolt tyg! Jag har satt upp tyg med spännramar som jag hittade på Claes Ohlson. Lycka till! Och gott nytt år.

Anonym sa...

veldig interessant, takk