måndag 29 december 2008

Tillbaka i stan

Foto: Lotten
Nu är vi hemma i stan igen efter 1 vecka på landet med familjen. Lilleman har tillfrisknat även om han fortfarande är hostig och snuvig så är i alla fall febern borta. Här visar jag en mörk och inte så bra bild på julgranen. Men visst kan man ana lite julstämning på bilden trots kavaliteén ;-)

Foto: Lotten
Det här fina paketet låg och väntade på mig i brevlådan när jag kom hem. Det var vinsten från utlottningen som Maria på bloggen "jag blommar" hade före jul. Paketet innehöll den här fina collage-tavlan. Lillemann tyckte tavlan var jättefin och gick med bestämda steg upp i mitt sovrum och satte den på hyllan ovanför sängen - Där skall den vara! deklarerade han stolt!


Foto: Lotten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heisan tilbakevendte Lotten!
Så der var du hjemme igjen i riktig julestemningsstue! Det ser så lunt og koselig ut hos deg. Det ser også ut som dere har veldig fine vinduer og brede vinduskarmer. Herlig!
Godt feberen er borte hos dere også. I dag er første feberfrie dagen siden før julaften hos oss også.
Ha en avslappende kveld hjemme!
Klem fra kaspara

Maria sa...

hej Lotten.

Tillykke med gaven, det er så fint det maria laver. Jeg vandt en babuska-dukke/bamse, og den er også bare toppen :-)

Jeg kan sagtens se julestemningen på billedet, det ser rigtig hyggeligt ud. Og også rigtig godt at høre feber og sygdom er ved at være ovre ved jer,der er vist mange der har været syge i julen desværre.

Tak for komemntar ved mig :-)

Klem Maria

Anonym sa...

Va kul! Jag har en skylt där det står så på dörren. Kommer inte ihåg vad hon som gör dem heter nu, men det är babushkor på också! Jättefin. Har den på min blogg nånstans..
Mia