onsdag 17 december 2008

Julstressen ger sig tillkänna

Foto: Lotten
Vi hade tur den här gången (hoppas jag...) Det var bara lilleman som blev magsjuk..... Skönt! Nu börjar julen komma väldigt nära känns det som.... och inga julklappar är klara än! Huset är upp och ned... stökigt överallt! Jag känner ett alltmer trängande behov av ett eget syrum. Mina tyger och sygrejer ligger utspridda över hela mellanvåningen - det ser ut som en bomb briserat! Ingen julstämmning här inte! Tur att vi firar jul på landet.....
Reflexen på bilden ovan är såå fin tycker jag! Den ser ut som allt annat än en reflex... ett riktigt smycke! Jag som har svart jacka och oftast mörka byxor på mig syns ju inte alls i vintermörkret.... så jag behövde verkligen en reflex! Tur att det finns fina reflexer!

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag försöker att inte känna stress, men vill också hinna städa. Dte grottar ju igen sig dirket ändå, men vill liksom känna att jag bara ska kunna lata mig julhelgen iallafall...Men jag är ju färdig med mina klappar iallafall, så det behöver jag inte fundera på...Lycka till med allt julstökande!

I ett litet hus sa...

En sån fin reflex, har aldrig sett sånna förut! Var har du köpt den?

Blir så glad och inspirerad av att titta i din blogg, Tack!

Har länkat din i min blogg hoppas det är ok!

Ha en skön och mysig jul! /Lotta

Lotten sa...

Maria - Tack! Imorgon skall jag handla några klappar iallafall.... Jag skulle vilja få iordning så jag kan pynta lite;-)

Lotta - Tack! Självklart får du länka ;-) Reflexen har jag köpt på Cosas.se Lite dyr kanske för en reflex..... 95 kronor kostade den.

Anonym sa...

Snygg reflex, det finns faktist en hel del reflexer som inte är tråkiga. Har du kollad på neonela´s grejer? finns på www.neoenla.se, verklgien häftiga. Hälsningar / ela