söndag 5 september 2010

Klipp och klistra

Foto: Lotten

I helgen har vi varit på landet och firat min stora grabb som fyller 10 år imorgon. Med till landet tog jag med lite pyssel.... en loppisfyndad kartbok, lim samt lite snöre. Resultatet blev ett snöre med vimplar och en skokartong som förvandlades med lim och kartsidor. Precis lagom pyssel som går ganska fort att göra. Den lilla asken gjord i indexsidor från kartboken är fylld med godiskulor som grabben fick till sin godisautomat :D Fina färger på godiskulorna tycker jag.Foto:Lotten

Är det någon som vill ha en vimpel gjord av kartblad så har jag lite kartblad över och kan göra det till er.  Den jag har gjort är 150 cm lång och har 12 vimplar, 80 kr inkl porto inom Sverige. Vill du ha en kortare eller längre går det oxå att fixa såklart. Hör av dig till min mail: nastet@hotmail.com  om du är intresserad.

16 kommentarer:

Carolin sa...

Oh,vad det blev fint!!

Jenny Bergvall sa...

Vad fina grejer du fixat till i helgen. Kartböcker kan man visst göra massor av :-) Kul ideér!

Jema♥Kitsch sa...

Blev verkligen fint!

: )

AttenKattenNoa sa...

Men var får du alla idéer från :) Din hjärna går ju hela tiden. Nu ska jag skärpa mig och pyssla mer. Bort med barn och man, mer pysseltid till mig!

erry sa...

Vilken kul och fin idé!

Jag köpte mig en liten 70-talsjordglob idag, gillar kartfärger... :)

Svar: Ja, headern har jag fixat själv, i våras. :D hihi. Kul att du gillar den!

Sanna sa...

Oj va snyggt! Skall nog testa att göra något liknande..har sett några kartböcker på vårt djurhemsloppis som jag kan köpa och slakta =)

Och lampskärmen blev superfin! <3

Kraaaaam
Sanna

Re-dizain sa...

Finfint ... själv är jag inte så mycket för vimplar annars hade jag beställt så fina dom blev.

metamorphosis sa...

Supersnyggt med kartgirlangen!
(måste kolla bland böckerna i ladan och där finns ngn kartbok...)

erry sa...

Svar: Det är nog inte du som snurrar till det! :P Om du går in direkt i ett inlägg via tex. rss eller bloglovin så syns inte headern, tyvärr. Annars ska den synas! :)

Om du har lust så hjälper jag dig gärna med en header. Du kan i så fall maila några bilder du vill ha med, eller så "snor" jag några direkt från din blogg. :P

Kram

Andregasellen sa...

Så fine vimpler!!
Og jeg elsker de kaffeboksene dine!!!!!Herlig herlig:)

Ylva sa...

helt underbart verkligen!! Hemma hos oss är vi kartnördar av stora mått. Tyvärr får man säkert inte slakta nån karta då ;)

SiriR sa...

Så stilig måte å bruke gamle kart på!

Og lampen i innlegget under, åh så fin den ble!!

erry sa...

Svar: ok! Då ska jag snickra ihop något vid tillfälle, men det kanske tar en vecka eller två... Vet du vilka mått du har på header-utrymmet (i pixlar)?

Kram

Randiga Tråden sa...

Så fint det blev.

Krickelin-Krickelin sa...

Vad fint det blev. Jag har också gjort en vimpel av en kartbok till min grabbs rum för ett tag sen. Fast med annan form på vimplarna, världens lättaste pyssel ju. :) Allt gott.

Fröken Pyssel sa...

Vilken fantastiskt rolig idé att göra vimplar av en gammal kartbok, hur fint som helst!