måndag 8 augusti 2011

Rea-väska

Foto: Lotten

Jag har sneglat på den här väskan från Marimekko hela sommaren men tyckt att jag inte hade råd.... men nu när de hade 50% rea slog jag till! Jag älskar den här modellen på deras väskor. Man får plats med allt och lite till.... är man på stan så behöver man inte gå runt med plastkassar i händerna utan knör ner allt i väskan. Perfekt!

Tusen tack för alla bra ideér på inlägget igår. Jag skall testa med superlim och se om det går bättre. Återkommer med resultatet senare!

10 kommentarer:

till-vidas-ara sa...

Ja, härlig! har flera stora, men fyller dem så mycket, jox o jox du vet :) Gillar hårspännena massor, sugen prova, för nu regnar det minsann. inte gräva gropar idag!

kramar om, Lycke

Helena sa...

Sicken en snygg! Och vilken tur att du fick den på rea!:)

popetotrora sa...

Riktigt tjusig! Visst är det härligt när man trånat efter något länge och sen plötsligt kniper det för halva priset! :-)

Wilhelmine sa...

Så flott den var, salg er gøy. Jeg bare elsker Marimekko vesker jeg også;)

a piece of happiness sa...

Marimekkos tyger är jättefina. Men det är alltid lite bättre att handla på rea ;-)

Maria sa...

Jättefin! Såg på Tradera att det är någon säljare som säljer ut en sådan här fast i gråblå färger + en med annat mönster köpnu pris på 150 kr om jag minns rätt. Kändes som bra pris då dom verkade i bra skick. Din är i jättesnygga färger!

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jättehärlig väska!

Jag bär alltid med mig en tygkasse i min vanliga väska som jag kan packa saker i när jag varit i mataffären eller så. Funkar mycket bättre än plastkassar som bara går sönder i tid och otid ;)

Pysselpralinen sa...

Jamen vilken bra grej! Rea på just den som du spanat på! Strålande, då är det bara att slå till! :-)
Jag gillar också stooora väskor som man kan proppa fulla med grejer, särskilt pysselväskorna ska vara såna för man behöver alltid stoppa ner en virknål till, och en tygstuv till och ett garn nystan till och...så vidare.:-)

Mrs Peaches sa...

Vilka härliga färger! Tur du väntade! =) Hälsn Elin

Retro Elephant sa...

Hej Lotten!

Kanske du redan sett detta, om inte så tror jag det kan intressera dig:

http://www.marimekko.com/products/clothes/women/shoes

De kommer ut i butikerna här i Finland den 12 augusti.

//Lina